Aktywne Wpisy

lubie-sernik +73
Właśnie w 7 eleven kupiłem mango które okazało się smażoną dynią.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
Za każdym razem jak idę do sklepu to przypadkowo kupuje coś dziwnego. Ostatnio kupiłem jakieś śmierdzące kalmary w przyprawach w formie chipsów. Oczywiście były bardzo ostre.
Jeśli chodzi o jedzenie to na razie porzuciłem kuchnie tajską. Zamawiam ostatnio włoskie makarony (całkiem dobre), kuchnie indyjską i na kolację głównie jem sushi. Płacę oczywiście dużo więcej niż za lokalne jedzenie ale kto sernikowi zabroni.
źródło: 1000059937
Pobierz
kondor_20_zglos_sie +140

W swoim zyciu jakos 5 razy dostawalem kosza od dziewczyn, z ktorymi wiazalem wieksze plany. Mowa tutaj o sytuacjach, kiedy spotykalismy sie kilka miesiecy, po czym z roznych powodow odchodzily. Ja juz bylem zakochany, one najwidoczniej nie. Normalne. O kazdej z tych lasek dzis mysle juz obojetnie, oprocz jednej. Oboje jestesmy juz w zwiazkach (Ja od 2 lat) kontaktu nie mamy, zostal jedynie na social mediach. „Rozstalismy” sie w miare jak ludzie. To bylo jakos 3 lata temu. Spotykalem sie potem z inna, z ktora tez nie wyszlo, po czym poznalem swoja rozowa. Wszystkie te poprzednie nie wywoluja u mnie zadnych emocji, oprocz wlasnie tej jednej. Mam wrazenie jakby dalej we mnie bylo jakies uczucie do niej. Sa dni gdzie wrecz za nia tesknie, z czym jest mi bardzo glupio bo mam partnerke. Mozecie mnie zbesztac, ale chyba to prawda, ze kazdy mial w zyciu ta jedna „prawdziwa” milosc z ktora nie wyszlo, a ktora zostanie w glowie juz do konca.
#rozowepaski #zwiazki #feels
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt