Wpis z mikrobloga

@pkostowski: te wyroki to są i tak żałosne, bo sprostowania powinny być w takiej samej formie jak początkowe artykuły, a nie że sobie napiszą na ostatniej stronie między aaaaaauto sprzedam i "esperal wszywki", że jednak kłamali.
  • Odpowiedz
@pkostowski: chłopie, a teraz tak na serio: 12 lat minęło, a ty zamiast iść dalej i ogarniać swoje życie, to dalej żyjesz przeszłością i jakąś niszową wspólnotą, w której od dawna nie jesteś. Po co? Aż tak cię boli, że jej lider ci dziewczynę odbił czy o co chodzi?
Jak ja kiedyś byłem we wspólnocie, w której mi się nie podobało, to po prostu przestałem przychodzić i znalazłem inną. Tobie
  • Odpowiedz
  • 5
@kureci_paratko: Jeśli chodzi o Lisickiego, to zamierzam domagać się od niego zadośćuczynienia w formie wpłaty na cele społeczne. Ale najpierw sam muszę uzbierać 7,5k na opłaty sądowe i adwokata.

Jeśli chodzi o ks. Kadzińskiego, to powinien być suspendowany, awansowany do stanu świeckiego oraz skazany w procesie karnym. Żeby to nastąpiło, muszą pojawić się przesłanki do wznowienia śledztwa, np. zeznania nowych pokrzywdzonych.
  • Odpowiedz
@pkostowski: szacunek za twoją działalność. Nie słyszałem wcześniej o tej sprawie, ale aż mnie w---w wziął po przeczytaniu tego linkowanego artykułu. Oby wszyscy tam dostali za swoje.
  • Odpowiedz
@pkostowski: te sprostowania powinny być na okładkach, żeby utrudnić grupie docelowej tych mediów podświadome lub świadome zignorowanie tej notki, ale i tak gratki. Cisnij tę ciemnotę konserwową do granic.
  • Odpowiedz