Wpis z mikrobloga

Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku.

Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.

Odpowiedz

@realizta: No wybacz, że serial polega na oglądaniu i słuchaniu. Normalna sprawa, że ludzie chcą widzieć ładnych ludzi na ekranie. Aktorką może i jest dobrą, ale niestety do
  • Odpowiedz
@enforcer: nie chodzi o to czy jest ładna czy nie, tylko o to że wgl nie przypomina postaci z gry. Mieli wiele aktorek do wyboru a wybrali kartofla który sam nie wie czy jest kobietą czy mężczyzną.
  • Odpowiedz
@enforcer: serial ok, ale o wiele gorszy niż gra, lepiej zagrać w grę, tlou2 nie grałem bo to bajka dla dzieci, serial ma tą przewagę że prawdopodobnie Joel przeżyje bo te dziecko samo nie udźwignie serialu i stracą widownie i kasę z reklam
  • Odpowiedz
@enforcer: Dziewczyna zajebiście zagrała i bardzo dobrze oddaje charakter głównej bohaterki. No i jest w miarę podobna. Jakoś nikt się nie p-------ł do tego że Joel jest latynosem a to przecież dużo większa różnica.
  • Odpowiedz
@enforcer: chociaż serial nie był wg mnie zbyt dobry, to akurat ta gówniara zagrała bardzo dobrze, nie pamiętam już który to był odcinek, ale wtedy co była u kanibali to normalnie rozwaliła scenę. Jak Pascal nadrabiał wyglądem, tak Ramsey wg mnie aktorsko zmiotła tam wszystkich.
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor: a jak powiem, że z całą sympatią do Pascala- też nie pasuje na Joela, to będzie, że Pascal nie jest wystarczająco przystojny? Nikolaj Coster-Waldau idealnie pasował do tej roli i tak powinno być.
  • Odpowiedz