Aktywne Wpisy

Rosyjscy agenci ZUSu nie p------ą się w tańcu.
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek

Zawod_Inwestor +63
#gielda Tak sobie czytam różne badania z przeszłości i teraźniejszości dotyczące czynników, dzięki którym teoretycznie można próbować w długim terminie pobić S&P500 czy nawet Nasdaq100 i metaanaliza tych badań doprowadziła mnie do przełomowego odkrycia: kup se etfa to znormalniejesz. Niestety dzisiaj już absolutnie nie jest prawdą twierdzenie, że "ETFy są dla przeciętniaków", bo mamy dostępne tanie fundusze skoncentrowane na najbardziej quality sektorach jak np. nasdaq100.
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
źródło: obraz
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMoże jej gra nie jest zła ale to inna postać w mojej opinii.
Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku.
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.
źródło: d410ba249710ce6c23d0c1b3c701b990
Pobierz@realizta: To, że ktoś przypomina ogra nie znaczy, że nie jest ładny. Zresztą argument o urodzie to ty pierwszy przytoczyłeś, a to nie jest związane z tym memem.
@Medonix: bo to jest serial, a nie gra. Jak chcesz mieć feeling z gry to sobie odpal konsole. Po co robić dwa razy to samo?
@realizta: ona w pierwszej grze miała 14 lat
Zamówiłeś patelnie w cenie breloczków i liczyłeś że się oblowisz? XD
A co do serialu to też mi nie pasuje, bo to zupełnie inne postacie, a jednak jeśli jest to na podstawie gry, to wolę jak aktorzy się mniej więcej pokrywają. Ale zagrała dobrze, więc z przyjemnością wciągnąłem historię