@enforcer: @enforcer Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku. Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne.
@realizta: To, że ktoś przypomina ogra nie znaczy, że nie jest ładny. Zresztą argument o urodzie to ty pierwszy przytoczyłeś, a to nie jest związane z tym memem.
@enforcer: nie jestem zwolennikiem np. celowego pobrzydzania lasek w grach, ale ta dziewczyna akurat gra super i cały serial dzięki niej zyskuje charakter.
@Yahoo_ no patrz, a taki Peter Dinklage grający Tyriona w GOT też nie jest zbyt urodziwy, ale był trochę podobny do książkowej wersji i był jedną z najlepszych postaci - można?
@enforcer raz, ale jeszcze jak modny był wish zamówiłem w promocji miedziane patelnie... Jak dotarła do mnie przesyłka, to się zdziwiłem, bo okazało się, że to breloczki do kluczy w kształcie patelni ¯_(ツ)_/¯
Jak dotarła do mnie przesyłka, to się zdziwiłem, bo okazało się, że to breloczki do kluczy w kształcie patelni ¯\(ツ)/¯
Zamówiłeś patelnie w cenie breloczków i liczyłeś że się oblowisz? XD
A co do serialu to też mi nie pasuje, bo to zupełnie inne postacie, a jednak jeśli jest to na podstawie gry, to wolę jak aktorzy się mniej więcej pokrywają. Ale zagrała dobrze, więc z przyjemnością wciągnąłem historię
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMoże jej gra nie jest zła ale to inna postać w mojej opinii.
Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku.
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.
źródło: d410ba249710ce6c23d0c1b3c701b990
Pobierz@realizta: To, że ktoś przypomina ogra nie znaczy, że nie jest ładny. Zresztą argument o urodzie to ty pierwszy przytoczyłeś, a to nie jest związane z tym memem.
@Medonix: bo to jest serial, a nie gra. Jak chcesz mieć feeling z gry to sobie odpal konsole. Po co robić dwa razy to samo?
@realizta: ona w pierwszej grze miała 14 lat
Zamówiłeś patelnie w cenie breloczków i liczyłeś że się oblowisz? XD
A co do serialu to też mi nie pasuje, bo to zupełnie inne postacie, a jednak jeśli jest to na podstawie gry, to wolę jak aktorzy się mniej więcej pokrywają. Ale zagrała dobrze, więc z przyjemnością wciągnąłem historię