Aktywne Wpisy

Duzy_Kotlet +111
Powi3m normalności :)
#tinder
#tinder

źródło: temp_file9188913682122278694
Pobierz
Duzy_Kotlet +30

źródło: temp_file8627646162584045317
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file9188913682122278694
Pobierzźródło: temp_file8627646162584045317
PobierzWykop.pl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMoże jej gra nie jest zła ale to inna postać w mojej opinii.
Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku.
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.
źródło: d410ba249710ce6c23d0c1b3c701b990
Pobierz@realizta: To, że ktoś przypomina ogra nie znaczy, że nie jest ładny. Zresztą argument o urodzie to ty pierwszy przytoczyłeś, a to nie jest związane z tym memem.
@enforcer: oczywiście, że nie, dlatego wrzucasz mema z możliwie najbardziej niekorzystnym dla niej zdjęciem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale to przecież nic z wyglądem nie ma wspólnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Medonix: bo to jest serial, a nie gra. Jak chcesz mieć feeling z gry to sobie odpal konsole. Po co robić dwa razy to samo?
Zresztą serial odniósł zajebisty sukces, zebrał świetne recenzje, więc "psy szczekają, karawana jedzie dalej". Kolejny dowód, że tego typu zmiany nie mają żadnego wpływu na
@realizta: ona w pierwszej grze miała 14 lat
@enforcer: Oczywiście, że o to chodzi. Uwielbiam jak ludzie wypierają swoje spierdzielenie. W necie masa jest wypowiedzi, że aktorka jest za brzydka. Ten sam sort ludzi, którym geje przeszkadzają, ale lesbijki nie. Bo jak tępy chłop może się do czegoś masturbowac to jest cacy. Myślenie ujem
Zamówiłeś patelnie w cenie breloczków i liczyłeś że się oblowisz? XD
A co do serialu to też mi nie pasuje, bo to zupełnie inne postacie, a jednak jeśli jest to na podstawie gry, to wolę jak aktorzy się mniej więcej pokrywają. Ale zagrała dobrze, więc z przyjemnością wciągnąłem historię