Aktywne Wpisy

Tyrande +242
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +64
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMoże jej gra nie jest zła ale to inna postać w mojej opinii.
Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku.
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.
źródło: d410ba249710ce6c23d0c1b3c701b990
Pobierz@realizta: To, że ktoś przypomina ogra nie znaczy, że nie jest ładny. Zresztą argument o urodzie to ty pierwszy przytoczyłeś, a to nie jest związane z tym memem.
@Medonix: bo to jest serial, a nie gra. Jak chcesz mieć feeling z gry to sobie odpal konsole. Po co robić dwa razy to samo?
@realizta: ona w pierwszej grze miała 14 lat
Zamówiłeś patelnie w cenie breloczków i liczyłeś że się oblowisz? XD
A co do serialu to też mi nie pasuje, bo to zupełnie inne postacie, a jednak jeśli jest to na podstawie gry, to wolę jak aktorzy się mniej więcej pokrywają. Ale zagrała dobrze, więc z przyjemnością wciągnąłem historię