Wpis z mikrobloga

• 34
@JoeGlodomor moim zdaniem ona nie pasuje do roli, juz nie chodzi o wygląd, gra zupełnie inaczej tą postać.

Może jej gra nie jest zła ale to inna postać w mojej opinii.
  • Odpowiedz
@enforcer: @enforcer
Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku.
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.
  • Odpowiedz
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne.

@realizta: To, że ktoś przypomina ogra nie znaczy, że nie jest ładny. Zresztą argument o urodzie to ty pierwszy przytoczyłeś, a to nie jest związane z tym memem.
  • Odpowiedz
@enforcer: nie jestem zwolennikiem np. celowego pobrzydzania lasek w grach, ale ta dziewczyna akurat gra super i cały serial dzięki niej zyskuje charakter.
  • Odpowiedz
ale to inna postać w mojej opinii.

@Medonix: bo to jest serial, a nie gra. Jak chcesz mieć feeling z gry to sobie odpal konsole. Po co robić dwa razy to samo?
  • Odpowiedz
  • 35
@Yahoo_ no patrz, a taki Peter Dinklage grający Tyriona w GOT też nie jest zbyt urodziwy, ale był trochę podobny do książkowej wersji i był jedną z najlepszych postaci - można?
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza

Jak dotarła do mnie przesyłka, to się zdziwiłem, bo okazało się, że to breloczki do kluczy w kształcie patelni ¯\(ツ)/¯

Zamówiłeś patelnie w cenie breloczków i liczyłeś że się oblowisz? XD

A co do serialu to też mi nie pasuje, bo to zupełnie inne postacie, a jednak jeśli jest to na podstawie gry, to wolę jak aktorzy się mniej więcej pokrywają. Ale zagrała dobrze, więc z przyjemnością wciągnąłem historię
  • Odpowiedz