Wpis z mikrobloga

• 34
@JoeGlodomor moim zdaniem ona nie pasuje do roli, juz nie chodzi o wygląd, gra zupełnie inaczej tą postać.

Może jej gra nie jest zła ale to inna postać w mojej opinii.
  • Odpowiedz
@enforcer: @enforcer
Ale fakty są takie że poza innym wyglądem nic jej nie można zarzucić, jako aktorka jest w porządku.
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne. Ale dalej wmawaijcie sobie że ktoś ma urojenia jak się zwróci uwagę.
  • Odpowiedz
Banda strych chłopów narzeka że 11 letnie dziecko nie jest ładne.

@realizta: To, że ktoś przypomina ogra nie znaczy, że nie jest ładny. Zresztą argument o urodzie to ty pierwszy przytoczyłeś, a to nie jest związane z tym memem.
  • Odpowiedz
przecież tu nie chodzi o to, że ma być seksowna, masz jakieś urojenia xD

@enforcer: oczywiście, że nie, dlatego wrzucasz mema z możliwie najbardziej niekorzystnym dla niej zdjęciem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale to przecież nic z wyglądem nie ma wspólnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@enforcer: nie jestem zwolennikiem np. celowego pobrzydzania lasek w grach, ale ta dziewczyna akurat gra super i cały serial dzięki niej zyskuje charakter.
  • Odpowiedz
  • 64
@Yahoo_ ale to nie moja wina, że wszędzie widzicie seksualne podteksty xD - tak, chodzi o wygląd, ale nie w seksualnym sensie, ludzie chcą namiastkę podobieństwa do Ellie z gry, tylko tyle, nie chcą walić do niej konia tylko chcą w serialu postać która jest chociaż minimalnie do niej podobna, no ja p------ę, czego wy nie rozumiecie xD
  • Odpowiedz
ale to inna postać w mojej opinii.

@Medonix: bo to jest serial, a nie gra. Jak chcesz mieć feeling z gry to sobie odpal konsole. Po co robić dwa razy to samo?
  • Odpowiedz
@enforcer: ja nie wiem czy Ty w to sam wierzysz, czy tylko nam tak wmawiasz. Założe się, że daliby tam śliczną rudą młódkę i pies z kulawą nogą by się tym nie zainteresował. A, że dali laskę z kartoflaną twarzą no to jest gównoburza ;).
Zresztą serial odniósł zajebisty sukces, zebrał świetne recenzje, więc "psy szczekają, karawana jedzie dalej". Kolejny dowód, że tego typu zmiany nie mają żadnego wpływu na
  • Odpowiedz
  • 35
@Yahoo_ no patrz, a taki Peter Dinklage grający Tyriona w GOT też nie jest zbyt urodziwy, ale był trochę podobny do książkowej wersji i był jedną z najlepszych postaci - można?
  • Odpowiedz
przecież tu nie chodzi o to, że ma być seksowna, masz jakieś urojenia xD

@enforcer: Oczywiście, że o to chodzi. Uwielbiam jak ludzie wypierają swoje spierdzielenie. W necie masa jest wypowiedzi, że aktorka jest za brzydka. Ten sam sort ludzi, którym geje przeszkadzają, ale lesbijki nie. Bo jak tępy chłop może się do czegoś masturbowac to jest cacy. Myślenie ujem
  • Odpowiedz
@100piwdlapiotsza

Jak dotarła do mnie przesyłka, to się zdziwiłem, bo okazało się, że to breloczki do kluczy w kształcie patelni ¯\(ツ)/¯

Zamówiłeś patelnie w cenie breloczków i liczyłeś że się oblowisz? XD

A co do serialu to też mi nie pasuje, bo to zupełnie inne postacie, a jednak jeśli jest to na podstawie gry, to wolę jak aktorzy się mniej więcej pokrywają. Ale zagrała dobrze, więc z przyjemnością wciągnąłem historię
  • Odpowiedz