Aktywne Wpisy

Soothsayer +25
bd musiał kupić jakąś zabawkę dla dzieciaka który ma prawie roczek c--j wie czym takie gówniarze się bawią teraz, komure jakąś mu kupić czy co

lubie-sernik +142
Dajcie plusa bo inaczej będę chlał ale ja tego nie chce.
Dzisiaj było zwiedzanie! Także nie możecie już pisać, że ja tylko pije!
Byłem najpierw w Meczecie (Masjid Wilayah Persekutuan), nie mogłem sam po nim chodzić i miałem przewodniczkę która mi wyjaśniła, że buty ściąga się żeby było czysto xD I dowiedziałem się też, że oni się modlą zawsze w kierunku Mekki - nie wiedziałem tego.
Tłumaczyła
Dzisiaj było zwiedzanie! Także nie możecie już pisać, że ja tylko pije!
Byłem najpierw w Meczecie (Masjid Wilayah Persekutuan), nie mogłem sam po nim chodzić i miałem przewodniczkę która mi wyjaśniła, że buty ściąga się żeby było czysto xD I dowiedziałem się też, że oni się modlą zawsze w kierunku Mekki - nie wiedziałem tego.
Tłumaczyła
źródło: 1
Pobierz

#lekarz #lekarz100k #konowalposting #konowal100k #heheszki #afera
źródło: Screenshot 2026-07-10 142530
Pobierzźródło: 1000020193
PobierzROCZNIE! W prywatnym szpitalu xD
A w publicznych/kantonalnych jest siatka płac. Ot tutaj dla szefa oddziału jest oferta 84-127k CHF w szpitalu kantonalnym HUG.
Przecież dla polskich asów to bieda zarobić za cały rok (w przeliczeniu) 600 000 złotych PRZED
źródło: image
Pobierzźródło: Fm1CIcZaYAMv96e
Pobierzźródło: image
PobierzPewnie liczy, ze wykopki zapomna o tym wysrywie z poczarku afery, co nie @dr_Batman?
@Arivederczi: no niestety, zarabiają tylko trochę lepiej niż przeciętny inżynier jakiejkolwiek dyscypliny ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak masz polski dyplom to jako specjalista najpierw 6 miesiecy wolontariatu a potem zobaczymy.
@TurboDynamo: ze skrajności w skrajność. A ci wszyscy moi koledzy i koleżanki co poszli na medycyne lub prostsze kierunki (farmaceutyka, czy jak to się nazywa), którzy "płakali" podczas sesji na 1 i 2 roku, mało gadali i pokazywali się na socjalach to bez znaczenia.
@xfin: To jest zajebiste! Dlaczego u nas tak się nie da?