Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tak się zastanawiam, gdzie w ogóle dziś można poznawać kobiety. No bo tak:
1. W pracy nie można, bo ona przychodzi tam pracować
2. Na siłowni/basenie/szkole tańca nie można, bo ona tam przyszła ćwiczyć, a nie być podrywana
3. W klubie nie można, bo ona przyszła przecież potańczyć a nie być zaczepiana przez obcych typów
4. Na ulicy nie można, bo to jest creepy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co pozostaje? #tinder #badoo na których nie poderwę dziewczyn które mnie interesują (koło 25 lat), za to trzeba wydać na fotografa żeby potem tańcować przed średnią loszką bez zainteresowań i konkurować z 100 innymi gośćmi którzy do niej piszą?

#szybkierandki? Organizowane u mnie około raz na dwa miesiące a wszystkie miejscówki oczywiście wykupione - pomijając już chłopów, jaka kobieta planuje takie coś na DWA MIESIĄCE do przodu? Przecież normalna, atrakcyjna dziewczyna to ma kilka propozycji DZIENNE, ona przez 2 miesiące to będzie mogła z 5 związków obskoczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja po 30, raczej nie mam dużego doświadczenia, ale jakieś tam kontakty z kobietami miałem, przed pandemią, bo oczywiście ona wszystko spieprzyła i poszło parę lat do przodu a w domu pusto.

Generalnie zarabiam powyżej średniej krajowej, miasto wojewódzkie, mam stabilną pracę, własne mieszkanie BEZ KREDYTU (kupione w większości za swoje), zero długów. Według #redpill powinienem mieć jakiś wybór ale widocznie albo prze #asperger ich nie dostrzegam albo po prostu z jakiegoś powodu ich nie mam.

Tak dodatkowo to odpycha mnie płacenie za randki, jakieś proszenie, płaszczenie się. No chyba 30-latkowi to nie przystoi, nie wyobrażam sobie żeby poważny człowiek w moim wieku był odrzucany przez młodą dziołchę. Nie mogę sobie tego wyobrazić.

Plus oczywiście zawsze ktoś powie, ze miał to samo, tylko że za darmo albo i lepiej i będzie się czuł lepszy - i wtedy np. nie dostanę lepszej pracy czy coś.

#pua #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. W pracy nie można, bo ona przychodzi tam pracować

2. Na siłowni/basenie/szkole tańca nie można, bo ona tam przyszła ćwiczyć, a nie być podrywana

3. W klubie nie można, bo ona przyszła przecież potańczyć a nie być zaczepiana przez obcych typów

@mirko_anonim: bzdura. Ludzi - w tym i dziewczyny - możesz poznawać WSZĘDZIE. Więcej, samo to że jesteście w tym samym miejscu/środowisku to dowód że macie COŚ
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: musisz wziac pod uwage, ze sa laski, które poderwiesz tylko na imprezie w małym gronie znajomych
inne jak wyżej +np w klubie
inne jak wyżej + np. na instagramie
a jeszcze znajda sie takie na ktore wystarczy, że sie spojrzysz i one same zagadaja xDD
raz mialem sytuacje, że zasnalem na kanapie w klubie i laska sama zaczela do mnie gadac xDD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: piekne jest to jak kobiety (i ogólnie społeczeństwo) wmówiło beciakom, że kobiety nie chca być nigdzie zagadywane. później oni w to wierzą i przychodzą na wykop bo "halo coś im tu nie gra" xD a w tym samym momencie wysokiej wartości faceci robią co chcą bo "zasady" ich nie obowiązują.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: to że baby na jednym oddechu głoszą "NIE PODCHODŹCIE DO NAS NIGDY NIGDZIE" oraz "dlaczego nikt nas nie zagaduje i nie podrywa, a, wiemy, tchUrzliwe faceciki sie bojo SILMNYCH NIEMZALERZNYCH KOMBIET" to osobna historia.

PS. 20% amerykańskich kobiet regularnie bierze "prochy na depresję", xddddd
  • Odpowiedz
piekne jest to jak kobiety (i ogólnie społeczeństwo) wmówiło beciakom, że kobiety nie chca być nigdzie zagadywane. później oni w to wierzą i przychodzą na wykop bo "halo coś im tu nie gra" xD a w tym samym momencie wysokiej wartości faceci robią co chcą bo "zasady" ich nie obowiązują.

@mirko_anonim: @czescmampytanie: Lata temu przeczytałem komentarz kobiety na reddicie opisujący, że jeśli jesteś nieatrakcyjny to kobieta nie chce
  • Odpowiedz
Generalnie zarabiam powyżej średniej krajowej, miasto wojewódzkie, mam stabilną pracę, własne mieszkanie BEZ KREDYTU (kupione w większości za swoje), zero długów. Według #redpill powinienem mieć jakiś wybór ale widocznie albo prze #asperger ich nie dostrzegam albo po prostu z jakiegoś powodu ich nie mam.

@mirko_anonim: było to wałkowane 1000 razy - nie posiadasz najprawdopodobniej niemal żadnego kapitału społecznego

nie masz grona znajomych, nie masz pasji która powoduje
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
godny-myśliciel-61: IMO wszędzie można, ale z taktem, a nie przesadzać.

Jak idziesz na siłownię i Twoim jedynym zajęciem tam jest chodzenie od jednej laski do drugiej zapraszając na randkę to creepy i widać takich co podchodzą, zagajają jednym tekstem, “rozmawiają” może 5s żeby od razu przejść do tematu randeczki to tak trochę troglodycko- i żeby nie było, na pewno część lasek tak lubi jak troglodyta jest przystojny, ale ja akurat nie ;=

Za
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): Jak zwykle, żaden z was nie chce mi pomóc, powiedzieć chociażby CO powinienem zrobić, zeby przybliżyć się do celu, tylko śmiejecie się że mam gorzej. Tu nie chodzi o to że "chłopaki, robię wszystko to samo co wy a mięśnie przyrastają, tylko wolniej niż wam" tylko pytam o COKOLWIEK co mogę zrobić, by poprawić swoją sytuację w tej kwestii.

I nie łykam tego, ze MUSZĘ mieć hobby
  • Odpowiedz