Aktywne Wpisy

Gawith_Apricot +195
źródło: 605473ca46177c2a5f179f02
Pobierz
Gawith_Apricot +169
źródło: maxresdefault
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 605473ca46177c2a5f179f02
Pobierz
źródło: maxresdefault
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: image
Pobierz@NieBendePrasowac: Skoro to ty masz problem i chcesz się czegoś dowiedzieć ode mnie, to nie zrzucaj swojego problemu na mnie, a najpierw poświęć tą chwilę by opisać dobrze problem. Może nawet znajdziesz przy okazji rozwiązanie.
@NieBendePrasowac: po pierwsze, marnujesz czas odbiorcy. Po drugie, jest wyraźnym symptomem braku umiejętności myślenia i/lub objawem lenistwa u takiego osobnika.
@xetrov: nie wiem do końca o czym pisałeś wcześniej, bo ja miałem na myśli przede wszystkim takie rzeczy. Pracowałem w technologii zamkniętej dla danego korpo, z kiepską dokumentacją i duuużo szybciej było zapytać kogoś jak coś ma działać
Kiedyś w
@Michal_Spira: zazwyczaj to szybciej sprowadza się do jednego-dwóch przemyślanych zdań, które można sobie ma spokojnie zrozumieć. Jak ktoś do wszystkiego potrzebuje calli to albo ma do czynienia z baranem, albo sam nim jest
Komentarz usunięty przez moderatora
@Michal_Spira: i tym bardziej łatwiej jest skorzystać z medium, gdzie możesz użyć fragmentów kodu, linków i innych pomocnych elementów, studenciku.