Aktywne Wpisy

Apu-Apustaja +3
niesamowite że wykop jest już tak martwy że o 3 w nocy liczba użytkowników online wynosi 5

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: image
PobierzW zespole mam młodych którzy wysyłają głosówki z pytaniem czy mogą zadzwonić...
#feeloldnow
Czas mi nie ucieka, wszystko wliczone w robotę, przełożony widzi o co chodzi - niech dzwonią, mi to rybką ¯\(ツ)/¯
Nie ma co się denerwować.
@Michal_Spira: Szybciej dla tej osoby, której nie chce przemyśleć i dobrze sformułować swojego pytania, więc zacznie to robić dopiero na spotkaniu, tracąc twój czas.
@zdjecie_z_wenszem i rozmowa z nim wygląda jak żywcem wyjęte z tego dowcipu:
Londynska firma zamiescila oferte pracy. Odpowiedzialy trzy osoby: Niemiec, Francuz i Hindus. Komisja chcac sprawdzic znajomosc angielskiego u kandydatów kazala im ulozyc zdanie zawierajace slowa: green, pink i yellow. Pierwszy napisal Niemiec:
- When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that will be
@xetrov: @wstanczyk przede wszystkim tak, ale co w tym złego? Dla odbiorcy też może być szybciej zrozumieć. Na callu mogę pokazać ekran i w minutę cały problem opisać, odpowiedzieć na pytania rozmówcy dostać rozwiązanie, gdzie pisząc musiałbym zrobić 6 screenshotów a i tak byłoby sporo pytań i wymieniania się wiadomościami.