Aktywne Wpisy

yahoomlody +115
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +254
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

@Operator_imadla:
Chyba już gdzieś widziałem tę Twoją ekipę. Było brać ze wschodu, bo taniej? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przyjeżdżał i co robił? Odbierał prace czy przyjechał tylko zrobić wpis w dzienniku? Na jakiej podstawie płaciłeś wykonawcy za wykonaną robotę?
Prawdą jest to, co wcześniej ludzie pisali w komentarzach, rynek kierowników budów na małych inwestycjach jest zdominowany przez leśnych dziadków. Sam mam uprawnienia i prowadzę budowy, ale jak jakiś znajomy znajomego zadaje standardowe pytanie "ile bierze kierownik za domek" to robi oczy jak podaję
@smokingcat: kolego, budowałem dom. główny wykonawca z polecenia. wszystko szło dobrze. gdy coś się działo to telefon i w normalnej atmosferze rozwiązany temat. dobrze żyjąc z głównym wykonawca będziesz mieć od niego polecenia do innych robót (np. przyłącze gazu czy nawet geodeta),