Wpis z mikrobloga

Jakbym nie budował domu, to może bym się dał wciągać w takie wymyślone głupoty.

@Hatespinner: to chyba budujesz z klocków bo to nie jest jakaś nierealna cena - sam za komplet PC, cała kotłownia na gotowo, kilka modułów klimatyzacji w splicie na cały dom + rekuperacja zapłaciłem 130k
  • Odpowiedz
@mateosz_inbecki: Jakby zawołali 200k to też pewnie byś dał, co? XD

Pompa 9Kw kosztuje 30-40k razem z instalacją, reku ~30k. Gdzie te 100k? Może doliczysz jeszcze cenę tynków w kotłowni, bo przecież instalacja nie może stać w brzydkim pomieszczeniu.
  • Odpowiedz
@Operator_imadla: xD współczuję, też buduje dom. Podepne się i spytam specjalistów z wykopu - czy te okna dachowe są s---------e? Czemu ta dachówka tak odstaje? Kiero mówił że tak może być bo blachodachówka bardzo płaska ale nie wiem co nie szukam jakiś zdjęć to nigdzie to tak nie wygląda xDD
Sinsenn - @Operator_imadla: xD współczuję, też buduje dom. Podepne się i spytam specj...

źródło: 1000007765

Pobierz
  • Odpowiedz
@Operator_imadla Ja j---e, te komentarze typu masz za swoje, przycebuliłeś na kierowniku budowy. Gdyby był częściej na budowie to by cię to nie spotkało. Serio? Chłop komuś płaci za robotę, ktoś tę robotę p------i koncertowo i to wina OPa bo se nie przypilnował. A gość co z----l to w ogóle nie ma się go o co czepiać. Przecież wiadomo jak jest budowlańcami.
  • Odpowiedz
@Operator_imadla kopie dziury kopackom ponad 6 lat. Za Pana koparkowego, który zignorował Twoje słowa o tym, że jest rura i taśma, to jest mi wstyd, że ktoś mu dał uprawnienia, bo to tuman bez szkoły. Za studniarza kłamczucha (mogło się obwalić, więc może jednak nie do końca kłamał) typ powinien zarobić w ucho, a nie zaliczkę.
A co do wniosków, że u nas dużo kretynów - w innych krajach głupków też
  • Odpowiedz
@mateosz_inbecki: Są różne ceny pomp to prawda. No to OP niech nie przychodzi na wykop z płaczem, bo to głupota. Jakby zorientował się w temacie to mógłby mieć cały zestaw za połowę tego co pisze. Niech się cieszy, że nie kazali mu zamontować gruntowej, bo wtedy za sama pompę i odwierty poszłoby mu 100k.
  • Odpowiedz