Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

TonyMalin +24
#bystrzycaklodzka Według mnie to jest właściwy przypadek kiedy powinien działać prezydencki akt łaski. Nie mam tu na myśli żadnego konkretnego prezydenta. Ku pokrzepieniu serc zwykłych obywateli.

Muszę się wyżalić XD
Rozmowa o pracę na Mid-level ML inżyniera, którą miałem mieć na godzinę 13 (pracy szukam po tym, jak zwolnili mnie z poprzedniej, bo projekt się skończył). Budzę się o 11 z migreną(delikatną, ale jednak); totalnie ścięty i niekontaktujący się. Rozmowa ma być tylko taka wstępna z HR-ówą, więc miałem nadzieję, że podołam - powinienem przełożyć na następny dzień(nie przełożyłem chyba przez własną głupotę).
Pierwsze pytanie: dlaczego chciałbyś u nas pracować? Najprostsze z możliwych, ale nie kontaktowałem i myślałem tylko o bolącej głowie. Zamiast odpowiedzieć normalnie rzuciłem coś w stylu: "pracowałem tam... w tamtej firmie... projekt był z obszaru segmentacji danych... podziękowali mi, bo klient się rozmyślił..." - odpowiedź tego rodzaju trwała około półtorej minuty. Potem się trochę bardziej ogarnąłem, ale pierwsze wrażenie zrobiłem dramatyczne. Wszystko wskazuje na to, że chyba nie przejdę nawet przez rozmowę z HR-ówą heh
#praca #pracbaza #pracait #it #programowanie #programista15k #data #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
"zdychanie z głodu nie jest zbyt ciekawą czynością"
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky