Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +97
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Słuchajcie jest taki temat, otóż straciłem pracę i nie widać perspektywy na w miarę dobrą nową, ale mam 350tys oszczędności i własne mieszkanie. Jak to dobrze rozegrać żeby normalnie na luzie żyć, w co zainwestować ? Nie mam auta i nie oczekuje fajerwerków od życia.
#gielda #oszczednosci #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@katopa: <machający papież>.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=hmi2GxxVybU
Ludzie bardziej zastanawiają się jaką pralkę kupić niż gdzie zainwestować swoje pieniądze.
Na etacie wyżej pewnego poziomu nie podskoczysz. A z inwestowania nie wyżyjesz przy takim kapitale. Przepalisz kasę i stracisz dużo czasu.
A fajne to mieszkanie przyszłościowe czy mała klitka w starym bloku w powiatowym?
@dochodek mieszkanie fajne 2pokoje w mieście wojewódzkim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi