Aktywne Wpisy
finchharold +159
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

tojapaweu +135
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Na Seniora w Javie z AWS, Kubernetesem i Terraformem już 400 CV przychodzi xDDDDD
Jeszcze niedawno jak mi HRówka mówiła że na seniora w Javie w niecały miesiąc przyszło 200 CV to myślałem że gada bzdury, a jednak to prawda
źródło: 400CV
Pobierzna seniorskie to myślę przychodzi po 20-30 CV
Na juniora >= 1000-2000 CV
Na mida >= 400
Na seniora >= 200
Mówie ci gadam z HRkami i one liczą, w 2024 cały czas minimum 100 CV na seniora w
źródło: ITT
PobierzAha, sami szybko rzucili stawkę, ale tuż przed zatrudnieniem zaczęli negocjacje i zbili ryczałt o
Te 37% mniej ogłoszeń to po prostu zostały odstrzeleni pośrednicy od pośredników. Wystarczy, że odstrzelą 1 z 3, który tylko wystawia ofertę i jest spadek. Nawet mi ich nie, żal bo to zwykłe pijawy xD
dilit gwiazda from database where username = 'KryzysSryzysDlaSkillIssue'