Aktywne Wpisy
lukasz-idzikowskiii +519
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie

źródło: 20250209_124906
Pobierz
kul2000ra +116

źródło: temp_file5052676450588629027
Pobierz
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze
@Apocaliptorr: pewnie nie, ale możesz szukać czegoś w swojej kategorii, i wtedy to się wydaje (przynajmniej mi) bardziej uczciwe i naturalne. Wtedy byś miał pewność przynajmniej, że loszka z tobą jest, bo się jej po prostu wydajesz odpowiednim człowiekiem, a nie dlatego, że jesteś jej szansą na wyrwanie się z życia w kraju 3
@Apocaliptorr: ale w twojej kategorii też mogą być młodsze i ładniejsze. Przecież ty wcale nie musisz być młody i ładny, żeby sobie wyrwać młodą i ładną dziewczynę. Ale powinieneś być na tym samym poziomie intelektualnym, duchowym i mentalnym. I o to mi głównie chodzi. Bo Wietnamka albo Tajka to pewnie by była jakaś głupia wieśniara która cię widzi tylko i wyłącznie jako przepustkę do
Nie.
@eaxata: może op już próbował tego, nie wyszło? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Krupier: Na pisanie w necie 100 komentarzy masz czas... Na spotkanie w realu nie, bo zarobionony jesteś.