Aktywne Wpisy

solejukowski +22
źródło: 1000081723
Pobierz
smialson +488
Dzisiaj karierę kończy chłopak, który spełnił swoje marzenie.
2 Kryształowe Kule, 3 złota IO, mistrz i wicemistrz świata + srebro MŚ w lotach. Absolutna legenda polskiego sportu.
Dzięki Kamil za wszystko!
#skoki
2 Kryształowe Kule, 3 złota IO, mistrz i wicemistrz świata + srebro MŚ w lotach. Absolutna legenda polskiego sportu.
Dzięki Kamil za wszystko!
#skoki
źródło: soczi_2014_zimowe_igrzyska_olimpijskie_016_skoki__kamil_stoch
Pobierz

#mikrokoksy #silownia
Chciałbym Was zapytać jaki powinien być realny przyrost masy mięśniowej na miesiąc? I czy u mnie jest to przyrost optymalny czy powinien być 1,5-2x większy ?
Jestem totalnie początkujący. Trening 3 razy w tygodniu, przez 4 miechy, ani razu nie odpuszczone.
190 / 90
przez 4 miesiące przyrost to 4 kg.
spadek masy tłuszczowej -3,5 kg.
Micha trzymana tak sobie, pilnuje się, mogłoby być lepiej. Białko w granicach 1-1,2 g/kg. Suple magnez, cynk, D3 i kreatyna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
Komentarz usunięty przez autora
mógłbyś rozwinąć myśl?
@Lewusx: ale ja widzę te postępy, zarówno w spadku BF jak i wielkości np. klaty i bicków.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
XDD
Wg mnie to jest możliwe, szczególnie właśnie na początku. Zakładam też że sam pomiar obarczony jest niepewnością, nawet lekko
Dzięki za opinie.
Czytając wcześniejsze komentarze, spodziewałem się raczej, że taki przyrost to jest tyle co nic i/lub mógłby być większy.
Uścielając: wróciłem po 2 latach do ciężarów, teraz pod okiem trenera od A do Z, mam fajnie z głową rozpisane treningi. Nic nie odpuszczam, dbam o