Aktywne Wpisy
freepoint +1073
Muszę pochwalić firmę Piątnica, tą od produktów sypkich, nie nabiałów, za wsparcie w ważnej dla mnie sprawie, rezultat w komentarzu. #heheszki

źródło: 1000010118
Pobierz
tygrys12345 +60
#raportzpanstwasrodka On w tej koszuli spał czy co?. Koszula śmierdzi alko na odległość a Małpa frajerska fekaliami.

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-13 075243
Pobierz
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą by już pracować. Robicie potem zaocznie mgr + 2 lata speckę i na b2b dzisiaj stawki macie 80-120 zł/h. W miastach wojewódzkich wiadomka, lepiej płacą - w szczególności Poznań, aglomeracja śląska, Kraków.
Robota nie jest lekka i przyjemna, ale perspektywy demograficzne patrząc na pacjentów (a ludzie starsi chorują częściej) i wiek pielęgniarek (przeciętna pielęgniarka ma 54 lata) wydaje się być naprawdę obiecująca dla mojego zawodu. No i jest to uniwersalny zawód i zawsze można wyjechać gdzieś na Zachód albo do Skandynawii - sam miałem takie plany, ale co roku rosnące zarobki w Polsce mnie zniechęciły, a o podwyżkę nawet sam nie musialem prosić - jest zapewniona obecnie o średnią krajową w gospodarce narodowej wg GUS. Branża medyczna i środowisko pracy jest mega zacofane pod względem kultury pracy, ale im więcej młodych ludzi przychodzi tym bardziej się to zmienia. Zapraszam xD Wrzucam screena faktury za 240h pracy - tak wiem, to prawie 1,5 etatu, ale liczbe godzin możecie sobie ustalić sami;))
#pielegniarzb2b
źródło: wyplata
Pobierzz fartem
@prezi139: W czym się to przejawia, nie specjalnie o tym słyszałem wcześniej.
@Romska_Palo_Ul_Laputa: no tylko z----------z cały dzien po oddziale zamiast siedziec w domu przed komputerem
@Bejro Masz sporo racji, choć różnica między lekarzami i pielęgniarkami się zmniejsza, mimo wciąż spora patrząc na stawki godzinowe.