Wpis z mikrobloga

@KitaxKita: Oczywiscie dalej grana jest karta ofiary ze UGABUGA FILMOWALI MI DZIECKO, a to, ze sami z tym bachorem przylezli na stream latwogang bez jakiejkolwiek cenzury na twarz juz jej nie przeszkadza xDD
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: K---a ostatni film pięknie pokazał kto jest pajacem i nie powinno być żadnych wątpliwości. Podpowiem: wszyscy oprócz Konfitury, Pani Konfiturowej i Galeńskiego. Podwójnym pajacem się zostaje za zgolenie sobie głowy celem odzyskania PP (Prestiż Points).
  • Odpowiedz
@vorky: A ja tam ją bronię. Zgoliła głowę dla dzieci @thority @thorgoth @tomwick55 @moll, wiem, że to 2 różne zdarzenia z nią, ale mnie ten szeryf wkurza. Dużo ludzi źle parkuję, ale szeryf powinien dzwonić na S.M., na MILICJĘ, a nie samoczynnie K/M czy płeć nijaką zatrzymywał. Nie jest to zatrzymanie obywatelskie jak w przypadku @Karpatnik jazdy po %, gdzie nawet na szkoleniach milicyjnych
  • Odpowiedz
  • 88
@Sylwiusz_89: Policja i SM niewywiązują się ze swoich obowiązków, co jest dobrze udokumentowane - co wtedy? Trzeba zaakceptować chujnię, czy można jednak próbować coś zmienić?
  • Odpowiedz