Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +282
PijeWodePoPierogach +193
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Pole dance fantastycznie wzmacnia ciało i mięśnie więc nie miałbym nic przeciwko dopóki by nie kręciła dupskiem publicznie a robiła to na zajęciach dzień są same kobiety
@kwark64: Pewnie te co krzyczą o uprzedmiotowieniu na to nie wpadły
Widać to wszędzie
Content o wedkowanku
One chyba muszą świecić p---ą/dupą/cyckami przynajmniej raz w tygodniu, bo zaczynają się pocić i dostają delirki.
Najlepszy jest argument o tym, jak świetnie pole dance rozwija sylwetkę, jakby nie robiło tego pińćset innych dyscyplin xd
Komentarz usunięty przez autora
Ogarnęła sama korone gór Polski...w pół roku, mogę z nią pogadać o kodzie na githubie, potrafi wyciągnąć akumulator ze swojego auta i go naładować zasilaczem/prostownikiem itp.
Mózg r-------y normalnie :)
Dla mojej byłej żony, szczytem jej osiągnięć było k-------e się na wszystkich portalach tzw randkowych :)