Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@johann_10

Pole dance fantastycznie wzmacnia ciało i mięśnie więc nie miałbym nic przeciwko dopóki by nie kręciła dupskiem publicznie a robiła to na zajęciach dzień są same kobiety
  • Odpowiedz
Nie wpadłeś na to, że różne kobiety też mogą mieć różne poglądy?

@kwark64: Pewnie te co krzyczą o uprzedmiotowieniu na to nie wpadły
  • Odpowiedz
@johann_10: Ta sama obserwacja xd

One chyba muszą świecić p---ą/dupą/cyckami przynajmniej raz w tygodniu, bo zaczynają się pocić i dostają delirki.

Najlepszy jest argument o tym, jak świetnie pole dance rozwija sylwetkę, jakby nie robiło tego pińćset innych dyscyplin xd
  • Odpowiedz
@johann_10: Bo przez tysiące lat ewolucji, kiedy faceci musieli konkurować i kombinować jak zdobyć zasoby i pozycję w hierarchii, wymyślając bądź doskonaląc umiejętności które dadzą im w tym wyścigu przewagę nad innymi, tak dla kobiet najprostszą ścieżką społecznego i ekonomicznego awansu było i jest złowienie takiego ustawionego już faceta na swoje młode ciało.
  • Odpowiedz
@ching-chong: moja aktualna partnerka ma tyle zainteresowań, że czuje się przy niej jak debil.
Ogarnęła sama korone gór Polski...w pół roku, mogę z nią pogadać o kodzie na githubie, potrafi wyciągnąć akumulator ze swojego auta i go naładować zasilaczem/prostownikiem itp.
Mózg r-------y normalnie :)

Dla mojej byłej żony, szczytem jej osiągnięć było k-------e się na wszystkich portalach tzw randkowych :)
  • Odpowiedz