Aktywne Wpisy

drakonia +1208
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

Wiecie, że lekarze z państwowego szpitala w Kaliszu zarabiają więcej niż szefowa Europejskiego Banku Centralnego czy szef Rezerwy Federalnej USA? xD 4 najlepiej opłacanych lekarzy w Kaliszu zarabia średnio po 2,5 mln zł rocznie (w sumie 10 mln zł), podczas gdy wynagrodzenie prezesa EBC wynosi 466 tys. euro (ok. 1,9 mln zł) rocznie, a pensja szefa FED to zaledwie 203 tys. dolarów (ok. 735 tys. zł) rocznie. Szefowie banków centralnych USA i
źródło: 52206
Pobierz

Źle się to zestarzało wszystko moi drodzy, przepraszam, moi tani kontraktorzy b2b ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: 4 inf
PobierzWidziałem też jakiś program na yt, gdzie występowało 2 z nich....
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
idź lepiej sprawdź czy twoja ulana bezrobotna żonka jest na pewno ci wierna. Widać że advent of code się skoczyło nie masz co robić to zakuwaj hardy z leetcoda i wypad z tagu
@nad__czlowiek: jprdl, jaka przegrana :D