Aktywne Wpisy
Mariuszzuk +25
źródło: 1000015163
Pobierz
astralkowa +25
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory

Pamiętajcie, ze to Wy jadąc zgodnie z przepisami stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych!
#motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
źródło: IMG_20260605_073902
Pobierz@PijeWodePoPierogach: proszę o poważną analizę, jako czynnik akurat tam powoduje wypadki motocyklistów
Komentarz usunięty przez moderatora
Żadnego z nich nie jest mi szkoda
https://www.facebook.com/PatelniaChabowkaOfficial/?locale=pl_PL
@11mariom: Klasycznie, rurzni motocykliści są, rurznych musisz spotkać na drodze, złych spotkałeś, muwie ci mordo
@PijeWodePoPierogach: Sranie w banie poparte wyłącznie twoimi uprzedzeniami.
Znakomita większość wypadków z udziałem motocykli jest spowodowana przez kierowcę samochodu, nawet ubezpieczalnie to widzą i w 2026 OC na dowolne moto to są kwoty rzędu 200 zł, statystyki nigdy tezom na wykopku nie przeszkadzały, przecież można się skupić na jednym zakręci w całym kraju gdzie dzieją się dziwne
@PijeWodePoPierogach: nie fantazjuj chłopie
Wiesz, naczepy ciężarówek już kierowców aut nie zabijają tak często, bo wszedł wymóg nisko położonej belki zapobiegającej wjechaniu pod naczepę, nie jeżdżą na motocyklu to mają nas w pompie. Dlaczego przy remontach nie mieliby dodawać właśnie jeszcze jednej dolnej belki do barier? To jest serio niebezpieczne i tak nie powinno być. Bo oczywiście najprościej im wszystko skrytykować pod byle pozorem używając stereotypów. Ja sam nie cierpię hałaśliwych motocyklistów jeżdżących