Aktywne Wpisy

MG78 +247
Nadeszła wiosna i zaraz zakwitną wiśnie, z tej okazji rozdajo mojej książki Poznaj Japonię.
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
źródło: poznaj-japonie
Pobierz
Czoso +257
Jak pan dewleoper postawi przepis to nie ma luja we wsi.
Może i jest gorzej, ale za to drożej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #heheszki
Może i jest gorzej, ale za to drożej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #heheszki
źródło: 1000055907
Pobierz

Jak widzę tych naiwniaków trenujących z trenerem personalnym to aż mi się chce śmiać. Dają się rąbać na kasę, płacą 150 zł za to że ktoś obok nich stoi przez 60 minut i czasami powie jak podnieść hantel do góry czy założy uchwyt na wyciąg.
Przecież wystarczy wpisać w youtube albo podpatrzeć na siłowni jak inni robią czy nawet zapytać kogoś kto widać że umie ćwiczyć. Przecież ja bym chętnie pomógł takiemu nowicjuszowi i wyjaśnił jak się wykonuje ćwiczenie. A dup.eczce 7+/10 to mogę nawet za darmo trening zrobić.
Mam wrażenie, że określenie "trener" jest tutaj nad wyraz. To jest raczej powód, aby ruszyć dup.sko z domu, bo przecież jak już płacę i ktoś dla mnie przychodzi na siłownie to nie wypada nie iść.
Ale ewenementem to są kobiety. O ile faceci jeszcze jako tako trenują pod okiem tego trenera to w przypadku kobiet to jest po prostu spotkanie towarzyskie, a wykonywanie ćwiczeń jest przy okazji bo przecież nie wypada ich nie robić jak jest się na siłowni. Najlepsze są te które potrafią rozmawiać nawet w trakcie serii. Robi taka Hip Thrusty i jednocześnie rozmawia z trenerką. A te trenerki też są cwane i nie powiedzą że w trakcie wykonywania ćwiczenia nie rozmawiamy tylko skupiamy się, bo przecież klient może poczuć się obrażony, że nie chcemy z nim rozmawiać. Relacja z klientem > trening.
#silownia #fitness #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Op nie ma pojęcia o szkoleniach trenerów i budowaniu relacji
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: tzn że spełnia swoją robotę i wszyscy zadowoleni.
i najlepsze jest to że ci trenerzy z każdego takiego barana wyciąga tyle kasy ile się tylko da, na obecnej sieciówce gdzie jestem
Oj tak byczq +1,
mistrzu ja w ogóle nie rozumiem jak można komukolwiek płacić za to, tak jak piszesz w internecie jest tyle darmowej wiedzy i miliony filmików że w takich warunkach jeszcze płacić komuś za to to zwykła głupota
Ja to sobie tłumaczę tak że nie ma w tym nic nielegalnego, ktoś chce i korzysta z takich 'usług"
( ̄෴ ̄)
Może nie ma czasu, a ma
Oczywiscie czym innym jest trenowanie ludzi na wolnych ciężarach którzy podchodzą do tego "na poważnie". To zupełnie inny case