Aktywne Wpisy
P4ncak3 +174
Szlag człowieka trafia. Roczniki 85-00 dostały od Polski tylko i wyłącznie wysokie ceny nieruchomości, wysokie stopy procentowe, zniszczona demografię, zerowe szanse na emeryturę, wysoka inflację i wojnę przy granicy. Jak ktoś jest zdrowy, uczył się za granicą lub prywatnie, pracuje na etacie i nie jest znajomym krolika to został tak wyruch w 4 litery jak nikt. Kiedy jakieś protesty?
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy

1-1-1-1 +420

Piszę z anonima, żebyście mogli też anonimowo odpowiedzieć.
Ile tu jest takich osób jak ja, które pracują sobie na home office, koszą jako taki hajs, a roboty mają na kilka godzin w tygodniu?
Pracuje dla gigantycznego klienta jako analityk, tam zawsze odpowiedzialność się rozmywa i są duże budżety na projekty. Myślałem, że to chwilowe, ale już kilka lat tak ciągnę xD czasami pracuje może 8-10 godzin na tydzień, a mam ponad 800 zł dniówki na B2B.
Na nikogo swojej roboty nie zrzucam, wszystko robię na czas. Po prostu tego jest mniej niż się jakimś menadżerom wydaje, plus każdy wycenia zawsze na maxa ile może.
Zajebiście jest się zająć swoim prywatnym życiem i mieć czas w zasadzie na wszystko, wysypiać się itd.
Ale głupio mi nawet przed znajomymi to przyznać, bo mam wrażenie, że to musi jebnąć kiedyś xD
Dużo takich korpo Mirków tutaj?
#pracbaza #korposwiat #pracait #przemyslenia #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: 5 miesięcy temu op pytał o dziwki, a ostatnio pisał o żonie w ciąży. Możecie mu wierzyć w każdą złotówkę.
· Zaakceptował: mkarweta
A barany jak wszyscy powyzej chwalacy sie (inna sprawa czy to prawda) jak to nic nie robie w pracy powinni sie w te glupie łby walnac. Jestescie w mniejszosci a robicie smrod wszystkim na HO... Potem mierne managery chca nas sciagac do biur, bo jeden czy drugi debil sie chwali w necie jak to nic w robocie nei ma do
Nie powiem, na początku było to fajne, ale teraz jestem trochę znudzony. Fajnie
Piszę to perspektywy kogoś kto zarabia więcej niż 10k netto.
będziesz tyrał na to 30 lat, mając 180zl/h masz 30k netto b2b, 24k na rękę, nawet żyjąc rozrzutnie wydając 12k na rekę miesięcznie zostaje ci 12k na inwestycje czyli 150k rocznie, nadpłacając kredyt spłacisz go w 6-7 lat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
lol widać, że ściemniacz napinacz internetowy co nie pracuje na b2b tylko używa kalkulatorów z neta aby się pochwalić ile to on
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰