Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 222
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prawdziwy_Oponiarz cieszę się, że Ci się w życiu poukładało, ale sugerujesz w swoim wpisie, że małżeństwo szwagierki nie przetrwało próby czasu, bo nie mieli dzieci. Wiele rodzin z dziećmi przeżywa kryzysy i jedna lub druga strona może zdradzać, to nie domena ludzi bezdzietnych. W sumie dobrze, że nie mieli dzieci, krzywdę wyrządzili tylko sobie, a nie postronnym nieletnim.
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: no włąśnie, od razu widać że to ty jesteś zakompleksionym przegrywem, a chlop bogaty dalej sobie żyje tak jak prawdziwy mężczyzna, ogólnie twoje wpisy to jedno wielkie XDDDD współczuję mózgu
  • Odpowiedz
@Tulaska @Ogau oczywiście, że wszystko zawdzięczam żonie. Zawsze, przy każdej okazji to podkreślam. Ona zobaczyła we mnie coś, czego ja sam nie widziałem i cierpliwie pokazała, że stać mnie na wiele więcej niż picie piwa. Już wyżej pisałem, o tym jaka jest różnica między "zrobieniem sobie dziecka", a podjęciem świadomego wyboru. Większość takich historii nie kończy się dobrze właśnie dlatego, że ludzie robią to pierwsze, a nie drugie. Dziękuję za
  • Odpowiedz