Aktywne Wpisy

congobongo +36
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +153

Jak się żyje w #warszawa? Czy mieszakjąc obecnie w innym TOP mieście w PL odczuje różnicę?
Tyle się nasłuchałem o możliwościach w stolicy i zastanawiam się na czym one polegają? A może jest to stereotyp lub sprawdza się gdy przeprowadzasz się ze wsi itp?
Pytam nieironicznie - może są jakieś biznesy których nie ma we Wrocławiu/Krakowie/Poznaniu/Trójmieście? Nie wiem, więcej usług, więcej restauracji? Warszawę znam tylko jako turysta i na pierwszy rzut oka nic ciekawego tam nie ma ale pytanie do osób które tam mieszkają. Wszystkie znane osoby (youtube, telewizja, showbiznes) mieszkają w Warszawie więc może coś tam jest o czym nie wiem.
#miasto #mieszkanie #zycie #praca #nieruchomosci #zarobki #polska #biznes #wroclaw #krakow #poznan #lodz #gdansk
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Każde miasto ma swój klimat, więc trudno stwierdzić, czy spodoba Ci się.
Na pewno docenisz metro.
Mozliwości to przede wszystkim centrale firm, które w przeważającej większości są w Warszawie. W centralach i siedzibach firm mozna zazwyczaj dobrze zarobić. Również stanowiska typu dyrektor są najczęściej tutaj. To są te mityczne możliwości, w małym mieście
Mimo wszystko większość mieszkańców Warszawy do metra ma daleko (czyli skorzysta maks kilka razy w roku). Nie jest dyrektorem a i nigdy nim nie zostanie. Co prawda zarobi więcej na zwykłym stanowisku niż w innym
@ArtBB: Jest po prostu inny, lepszy to kwestia dyskusyjna, zależy od preferencji. Mi np. bardziej odpowiada. Ale podoba mi się też klimat Poznania i nawet Łodzi (szkoda, że zdewastowana, ale przestronne miasto - na plus.).
Co do kariery to też zależy. Jeśli masz niskie stanowisko i nie masz oferty z centrali na awans, to rzeczywiście cudów
@Yuri_Yslin: Ale ile procent pracujących w Warszawie zostanie więcej niż midem? 10%?
Ale na plus zdecydowanie jednak infrastruktura miasta, nie tylko metro, ale nawet drogi, dojazdy na osiedla. Wiem że Warszawiacy i tak mogą na
@barber-barberski: Co to za bełkot?
To za co Pań Chińczyk tyle płaci zatem?