✨️ Obserwuj #mirkoanonim Skąd ten #podrozewojownika ma po 100-200k wyświetleń pod jednym filmikiem? Kupione wyświetlenia? Kiedyś go lubiłem oglądać, ale teraz to poziom jakiegoś randomowego youtubera z 20-100k subow. Z tym, że u takiego „tanie podrózovanie” nie czuć tego cholernego ego. Ciężko się tego słucha. Był ktoś z was na tym jego obozie muay thai? Ciekawi mnie jaki jest irl.
Skąd ten #podrozewojownika ma po 100-200k wyświetleń pod jednym filmikiem?
@mirko_anonim: Wojownik co jakiś czas robi jakiś "sensacyjny" odcinek (jak jazda w wagonie z węglem przez Saharę), który zdobywa duże wyświetlenia i nagania mu dużo nowych widzów, to przez jakiś czas podtrzymuje mu większe wyświetlenia niż normalnie. Z czasem starzy widzowie znużeni odchodzą z jego kanału i zastępują ich nowi, dla których Wojownik wydaje się jeszcze ciekawy. Potem
Skąd ten #podrozewojownika ma po 100-200k wyświetleń pod jednym filmikiem? Kupione wyświetlenia? Kiedyś go lubiłem oglądać, ale teraz to poziom jakiegoś randomowego youtubera z 20-100k subow. Z tym, że u takiego „tanie podrózovanie” nie czuć tego cholernego ego. Ciężko się tego słucha.
Był ktoś z was na tym jego obozie muay thai? Ciekawi mnie jaki jest irl.
#youtube
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: Wojownik co jakiś czas robi jakiś "sensacyjny" odcinek (jak jazda w wagonie z węglem przez Saharę), który zdobywa duże wyświetlenia i nagania mu dużo nowych widzów, to przez jakiś czas podtrzymuje mu większe wyświetlenia niż normalnie. Z czasem starzy widzowie znużeni odchodzą z jego kanału i zastępują ich nowi, dla których Wojownik wydaje się jeszcze ciekawy. Potem