Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +15
1250 zł brutto za wymianę oleju z filtrami i przegląd auta, a niech mnie dunder świśnie.

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz

To był swego czasu głośny film
Wydaje się jednak że część scen to manipulacje, jest dużo cięć nie podających kontekstu, trollowania
Tam padają oskarżenia o to że chłopak zadłuża rodzinę, pasożytuje.
Wydaje się, że Koszałek sam miał udział w takiej eskalacji
Na koniec matka przynajmniej ma jakąś refleksję i podobno między nimi trochę się poprawiło
@uzalezniony_od_smutku:
Przykre jest to co piszesz… Domyślam się co czujesz, bo u mnie w domu było podobnie. Wiele lat próbowałem odgadnąć co jest nie tak, co ja tak właściwie robię źle. Zaskoczę Cię, ale zdarzył się okres, gdzie przez głowę przepływany mi myśli, że przecież pewnie wszyscy tak mają i pewnie tak to powinno wyglądać - norma. Pamiętam, że już jako dziecko zacząłem odkładać monety z myślą, że pewnego
Generalnie to z takiej sytuacji bardzo łatwo wyjeść. Roboty w NL jest sporo, na start 500e wystarczy. Po pół roku, roku odżyjesz. Nie słuchaj ludzi jak bardzo na zachodzie jest źle, że się skończyło.