Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +15
1250 zł brutto za wymianę oleju z filtrami i przegląd auta, a niech mnie dunder świśnie.

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz

Od prawie 10 lat staram się jak najmniej rozmawiać z mamą,spytam tylko co jest do zrobienia w domu albo powiem co ma kupić jak będzie na zakupach i takie podstawowe rzeczy i udaje mi się ograniczyć do minimum jej marudzenie.
Zawsze jak przebywam obok niej to czuje taki delikatny stres.
@uzalezniony_od_smutku: ona tylko czeka aż ktoś jej odpowie „wuj ci do tego”.
Jak matka robi gnój non stop to trzeba zacząć robić po prostu szpital psychiatryczny. Drzeć mordę o najbardziej p------e rzeczy. Ale to już indywidualnie trzeba zrozumieć co zadziała najlepiej.