Aktywne Wpisy

W mieszkaniu ktore kupilem w #wielkaplyta sa takie oto gowniane piwnice, do ktorych co jakis czas ktos robi wlam. Chcialbym tam trzymac elektronarzedzia i drozszy rower.
Co na to wymyslic? Wymiane drzwi? Myslalem o stalowych ale nie wiem jak z mocowaniem do tych cegiel…
Ktos przerabial podobny temat i sprzeda jakas porade?
#mieszkanie #piwnica #pytanie #pytaniedoeksperta #remontujzwykopem #remont
Co na to wymyslic? Wymiane drzwi? Myslalem o stalowych ale nie wiem jak z mocowaniem do tych cegiel…
Ktos przerabial podobny temat i sprzeda jakas porade?
#mieszkanie #piwnica #pytanie #pytaniedoeksperta #remontujzwykopem #remont
źródło: IMG_6181
Pobierz
Apaturia +164
Bezsenny pierwszy miesiąc życia. Nowo narodzone delfiny i orki w ogóle nie zasypiają przez pierwszy miesiąc życia – pozostają wtedy w ciągłym ruchu, by utrzymać odpowiednią temperaturę ciała i odpowiednio często wynurzać się na powierzchnię w celu zaczerpnięcia oddechu, a także, by móc szybciej reagować w razie ewentualnego zagrożenia. Nie wywiera to negatywnego wpływu na ich rozwój, wręcz przeciwnie, ciągła aktywność wydaje się go wręcz wspomagać.
Jak można się spodziewać, ich matki również
Jak można się spodziewać, ich matki również
źródło: Baby Orca Leaping
Pobierz

@mirko_anonim: na wsi 1 kobieta może się dzielić mężczyznami z całej wsi lub miasteczka, są statystyki na to że w dużych miastach są lepsze proporcje K/M
@qba2004: ja bym tak z własnego doświadczenia powiedział, że jeśli chodzi o znalezienie w ogóle par to duże miasto deklasuje prowincję
ale za to jeśli już się uda znaleźć jakimś cudem parę, do tego zainteresowaną spotkaniem, to
proporcje tak, ale już bezwzględna ilość profili gra tu w pewnych okolicznościach na korzyść przy założeniu, że chociaż trochę się
@witajswiecie: *10000:10000
@witajswiecie: Z tym też różnie bywa, bo sam niedawno trafiłem w swojej mieścinie na 16 latkę niestabilną emocjonalnie świeżo po zerwaniu, która na randce prawiła mi komplementy, a potem przytulaliśmy się i całowaliśmy i wszystko szło w kierunku
Na zadupiu jak koleżanka uznała arbitralnie, że jestem zjebem, to przekonała wszystkie inne, żeby się ze mną nie umawiały.
A co ładniejsza i bardziej zaradna już dawno uciekła z tego umierającego zadupia.
Jak może przypadać jeden gość na 2-3 panienki? Nie czaisz proporcji?
Dodatkowo mężczyzna z wojewódzkiego
Mi mówiła dokładnie to samo, że woli się skupić na sobie i na szkole xDD. Dlatego ja uznałem, że lepiej jednak celować w dziewczyny 17+, które nawet pomimo roku różnicy są chyba bardziej stabilne emocjonalnie, niż małolaty 16-, które mentalnie są dziećmi, nawet jeśli na pierwszy rzut oka sprawiają inne wrażenie.