Wpis z mikrobloga

@dlugiespanko może akurat ten wpis mnie nie obchodzi, ale pokazuje mi że prawdziwa, zdrowa relacja jeszcze istnieje w dzisiejszych czasach. Mam przyjemność pracować w 90% z kobietami #pielegniarstwo , i uwierz że niechciałbys być bohaterem niektórych ich opowieści PS: Sahara dobra morda w #sport i czasem zajedzie dobrym postem o siłce
  • Odpowiedz
  • 39
@dlugiespanko: mysle, ze bardzie nie obchodzi to kogo dajesz i dlaczego na czarną, dziękuje się za podzielenie tą niezwykle przydatną informacją o dokonaniu tego działania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kasahara -co uważasz sprawia, że nadal się tak trzymacie razem? -czy 10 lat temu myślałeś że to ta jedyna? -czy stare koleżanki chcą odnawic z tobą kontakt? -co cenisz w żonie najbardziej? -czy w związkach twoich znajomych też jest tak cudownie? -jak zmienił się przez 10 lat rynek patrząc na to przez pryzmat twoich znajomych? -co uważa na ten temat twoja żona?
  • Odpowiedz
  • 28
@Kasahara ja jestem ze swoją już ponad 20 lat i dalej jest zajebiście. Tylko nie chce się tym dzielić na wysropie bo bólu d--y by dostały mireczki. Teksty o bolcu na boku itp leciały by aż by w gorących wisiało przez dwa dni :D
Gratulacje dla was ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz