Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kasahara: i zajebiście! Ja sam mam smutne i samotne życie, ale nie wylewam żółci, że komuś się dobrze układa. Może i mnie się kiedyś ułoży, a sączeniem jadu i zazdrością tylko sam siebie wykańczam.
  • Odpowiedz
@Kasahara: a ja się pochwalę, że moja kobieta robi coś czego nie robiła żadna, która poznałem. Codziennie wstaje wcześniej od niej do pracy i mimo tego że nie musi wstawać z łóżka rano, nawet jak ma wolne w pracy to zawsze to robi. Zawsze wstaje kiedy wychodzę i daje mi buziaka na drogę i prosi żebym dał znać że dojechałem do pracy i na koniec mówi jak kocha. To jest
  • Odpowiedz
@Kasahara: ale Ty kpisz sobie z nas? Przecież ona wprost napisała, że kocha Ciebie za to że jesteś dobrym pracowitym parobkiem i że ma korzyści z ciebie i z tego jest dumna xD ona nawet nie widzi w Tobie człowieka. Zacznij być mniej obrotny to szybko się odkocha, zachoruj i tak samo będzie
  • Odpowiedz
Przecież ona wprost napisała, że kocha Ciebie za to że jesteś dobrym pracowitym parobkiem i że ma korzyści z ciebie i z tego jest dumna xD ona nawet nie widzi w Tobie człowieka.

@Pawelkolega: ja pie*dole ( _)

To się powinno dać w ramkę na tagu dla pillowców. Faceci płeć niekierująca się emocjami i logiczna, a doszukujesz się złej woli znacznie gorzej niż obrażalska toksyczna księżniczka. Nie ma
  • Odpowiedz