@bihu: Niby tak, ale styl w jakim jest to prowadzone pozostawia wiele do życzenia, Legia niby wielka marka a zachowuje się jak za PRLu. Masz do nas przyjść i koniec
@Piotrek7231: "Raków podał ci rękę" xD Jak Papszun do nich przychodził to grali w 2. lidze więc ja bym mocno dyskutował nad tym kto tu komu rękę podał i kogo za tę rękę wyciągnął xD
@Piotrek7231: nie wiem ile Marasowi chce dać Legia, ale to w sumie śmieszne jak niektórzy wciąż myślą, że to dalej jest gra podwórkowa, a nie zwyczajny biznes gdzie przelewa się kupa siana
@Piotrek7231: Wszystkich trzech kiboli Rakowa pisało ten transparent? xD Zamiast rozejść się z zgodzie i podziękować za te historyczne sukcesy, to nieliczni kibice klubu, który jest kaprysem miliardera i nawet przez lata się stadionu nie dorobił będą sapać :D. Jeszcze żeby się Papszun krył z tymi swoimi legijnymi sympatiami, gość od zawsze chciał tam pracować i jedyne za co można by mieć pretensje do niego to ten kabaret z przerwą
@Warcomx: Ja uwielbiałem czytać o historii sportu, szczególność o reprezentacji polski w piłce nożnej oraz o sukcesach na igrzyskach. Szczególnie lubiłem czytać o czasach Górskiego, Gmocha i Piechniczka, potrafiłem wymienić kto grał, jak Piechniczek rotował składem na MŚ 1982 bo gra nie szła kompletnie itd. I Wuefiście to się spodobało, bo on tez był świrem w tym punkcie i lubił o tym pogadać, przynosił nawet jakieś starą Piłkę Nożna z
"Raków podał ci rękę" xD Jak Papszun do nich przychodził to grali w 2. lidze więc ja bym mocno dyskutował nad tym kto tu komu rękę podał i kogo za tę rękę wyciągnął xD
@enzojabol: No tak, udało im się w końcu zatrudnić utytułowanego trenera, a nie zwykłego nauczyciela ;-). Myślę że przejście ze szkoły do prowadzenia klubu piłkarskiego (nawet w niższych ligach), to jednak awans.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
SPRAWDZAŁEŚ KLASÓWKI SIĘ SPRZEDAĆ ZA ZŁOTÓWKI
Zamiast rozejść się z zgodzie i podziękować za te historyczne sukcesy, to nieliczni kibice klubu, który jest kaprysem miliardera i nawet przez lata się stadionu nie dorobił będą sapać :D. Jeszcze żeby się Papszun krył z tymi swoimi legijnymi sympatiami, gość od zawsze chciał tam pracować i jedyne za co można by mieć pretensje do niego to ten kabaret z przerwą
@Ojciec_Makumba: Za PRLu to by go powołali do wojska i obyłoby się bez tej szopki xd
Jest możliwe, że chłopaki nie chodzili do szkoły to nie wiedzą.
@enzojabol: No tak, udało im się w końcu zatrudnić utytułowanego trenera, a nie zwykłego nauczyciela ;-). Myślę że przejście ze szkoły do prowadzenia klubu piłkarskiego (nawet w niższych ligach), to jednak awans.
@thority: ale zdajesz sobie sprawę że to nie są dwa transparenty, tylko tam jest słupek który trzyma siatkę za bramką?