Wpis z mikrobloga

@Piotrek7231: nie wiem ile Marasowi chce dać Legia, ale to w sumie śmieszne jak niektórzy wciąż myślą, że to dalej jest gra podwórkowa, a nie zwyczajny biznes gdzie przelewa się kupa siana
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: Wszystkich trzech kiboli Rakowa pisało ten transparent? xD
Zamiast rozejść się z zgodzie i podziękować za te historyczne sukcesy, to nieliczni kibice klubu, który jest kaprysem miliardera i nawet przez lata się stadionu nie dorobił będą sapać :D. Jeszcze żeby się Papszun krył z tymi swoimi legijnymi sympatiami, gość od zawsze chciał tam pracować i jedyne za co można by mieć pretensje do niego to ten kabaret z przerwą
  • Odpowiedz
@Piotrek7231: "Raków podał ci rękę" xD Jak Papszun do nich przychodził to grali w 2. lidze więc ja bym mocno dyskutował nad tym kto tu komu rękę podał i kogo za tę rękę wyciągnął xD
  • Odpowiedz
@Warcomx: Ja uwielbiałem czytać o historii sportu, szczególność o reprezentacji polski w piłce nożnej oraz o sukcesach na igrzyskach. Szczególnie lubiłem czytać o czasach Górskiego, Gmocha i Piechniczka, potrafiłem wymienić kto grał, jak Piechniczek rotował składem na MŚ 1982 bo gra nie szła kompletnie itd. I Wuefiście to się spodobało, bo on tez był świrem w tym punkcie i lubił o tym pogadać, przynosił nawet jakieś starą Piłkę Nożna z
  • Odpowiedz
Legia niby wielka marka a zachowuje się jak za PRLu. Masz do nas przyjść i koniec

@Ojciec_Makumba: Za PRLu to by go powołali do wojska i obyłoby się bez tej szopki xd
  • Odpowiedz
"Raków podał ci rękę" xD Jak Papszun do nich przychodził to grali w 2. lidze więc ja bym mocno dyskutował nad tym kto tu komu rękę podał i kogo za tę rękę wyciągnął xD

@enzojabol: No tak, udało im się w końcu zatrudnić utytułowanego trenera, a nie zwykłego nauczyciela ;-). Myślę że przejście ze szkoły do prowadzenia klubu piłkarskiego (nawet w niższych ligach), to jednak awans.
  • Odpowiedz