Wpis z mikrobloga

@Rodriquez Społemy nie są państwowe, to są spółdzielnie, cały majątek należy w pełni do członków i zyski są dzielone według posiadanego udziału. Każdy może zostać członkiem po zakupie udziałów, o ile nie prowadzi konkurencyjnej działalności wobec spółdzielni.
  • Odpowiedz
jak nisko można cenić godzinę swojego życia żeby stać tyle po kebaba...

@pieknylowca:
- dołączyłeś 09.02.2023 r.
- od tamtej pory minęło 96 tygodni
- masz na profilu 12374 akcji, co daje 128 akcji na tydzień = 18 akcji na dzień, niech będzie że śpisz dziennie 6 godzin, to daje akcje
  • Odpowiedz
@erni13: byłem tam w maju jak otwierali nowy lokal
kolejka już się zaczynała przed otwarciem, poszedłem do 7daysa obok
ale przeciętny widz książula ma płytkie spojrzenie na świat i myśli że to efekt filmu

widzowie książula muszą na filmie usłyszeć że lawasz wypiekany na miejscu jest zajebisty bo sami nie wiedzą

@Redbulltabak: obok 60 metrów jest 10% gorszy ale bez kolejki, zajebiście stać ponad godzinę i cierpieć z
eSUBA94 - @erni13: byłem tam w maju jak otwierali nowy lokal
kolejka już się zaczynał...

źródło: 20240503_142005

Pobierz
  • Odpowiedz
podsumowujesz:

marnujesz całe dnie na portalu do obrażania papieża, a się prujesz, że ktoś stoi godzinę po bardzo dobrego kebaba, gratuluję

@salanderek: ja to robię w pracy i mi za to płacą :*
  • Odpowiedz
@erni13: Abstrakcją jest w ogóle oglądanie takiego bezbeka. Typ rozbił bank na debilach, jeździ z chłopakiem merolkiem w leasingu i w-------a fastfoody. Wszystko ku uciesze przygłupiej młodzieży. Potem, że kosmici to nie chcą nas nawet r------ć, a co dopiero się z nami skomunikować i podzielić technologią...
  • Odpowiedz
  • 1
@erni13 Rüyam w ciągu ostatniego roku wystrzelił niesamowicie. To mój ulubiony kebs w Berlinie od kiedy tu mieszkam (5 lat), a nagle jakoś w tym sezonie wiosennym w------o kolejki takie, że w weekend czeka się 40 minut. Rzadko tam bywam (zazwyczaj jak wpadający goście chcą zjeść dobrego kebsa), ale w ciągu tygodnia można śmiało dostać kebsa w 10 minut.
  • Odpowiedz
@cham-wulgar: nie no. tak dla jaj napisałem, ale nic do niego nie mam. jego kontent jest akurat fajny i nierakowy z tego co widziałem - chociaż widziałem niewiele. ale sprawia wrażenie normalnego ziomeczka
  • Odpowiedz