Wpis z mikrobloga

@erni13: Nie wiem o co chodzi czemu zoomerzy biorą jakiegoś randomowego sebe spod klatki na jutubie za ich boga opinii o jedzeniu i to ma taki ogólnopolski wpływ, jakiś czas temu chciałem podbić do kebaba do którego chodzę od 20 lat a tam 50 osób w kolejce i podnieceni coś szepczą książulo książulo XD
  • Odpowiedz
@erni13: Abstrakcja to też fascynacja jakimś random typem, a raczej jego kubkami smakowymi ;/ rozumiem jakby np nobla dostał, albo coś wynalazł itp to spoko, ale on po prostu robi jedną z najbardziej rutynowych i banalnych rzeczy na świecie, to co każdy z nas robi każdego dnia, czyli po prostu je.
  • Odpowiedz
  • 1
fenomen tego gościa nie wziął się znikąd. to odzwierciedlenie zainteresowań dzisiejszego wielkomiejskiego społeczeństwa, gdzie jedyną formą rozrywki jest pójście do knajpy i zapchanie kichy. gdyby stonoga nagrał dziś swoje slynne orędzie to zamiast "robota w korporacji i karta z debetem" użyłby "żarcie po knajpach, thermomix w abonamencie i airfryer do kuchni - to wasz majestat".
  • Odpowiedz
@erni13: w głowę mi się nie mieści że jakiś dresik bez szkoly postanawia być znawcą jedzenia i dzieciaki idą za tym jak barany.
Ten świat upada. Nie promować, zapomnieć
  • Odpowiedz
@XpedobearX:
Ubliżasz mi od p------a i robola, a mój wcześniejszy komentarz jak widać zabolał cię tak bardzo, tak siermiężnie, że aż wszedłeś na mój profil. Aż tak boli cię prawda, którą napisałem, że chłopek kmiotek trafił na żyłę złota i ma hajs na dzieciakach bo w-------a kebaby? Czy boli cię, to że dobrze wiesz, że nigdy taki hajs cię nie spotka? Dobra, jestem robol, ciułacz co tam tylko sobie wymarzysz
  • Odpowiedz