Wpis z mikrobloga

@cor1sto Tez tego nie rozumiem. Kazdy jego film mozna strescic do opinii ze kebab dobry/niedobry. Leją wodę przez pół filmu bo nie mają co powiedzieć. Wybieranie do recenzji kebaba mieszane mięso i mieszany sos to w ogóle xd
  • Odpowiedz
@erni13: Masz zespół aspergera i nierozpoznajesz ironii, czy też po prostu udajesz? Koleś ewidentnie sobie żartuje, Książulo podał dalej a Ty robisz z tego pasywno agresywny wysryw na vikop pe el
  • Odpowiedz
@erni13: Widziałem ten odcinek, ale akurat tam kolejki były już przed nim. Poza tym naprawdę sądzicie że większość jego widowni stać i ma chęć by jechać pareset kilometrów by zjeść kebaba?
  • Odpowiedz
@dancioboy na tym polega czekanie w takim miejscu mordo. problem polega na tym, że mnie nikt nie uprzedził, że czas oczekiwania wynosi prawie godzinę
  • Odpowiedz
@erni13 odnoszę wrażenie że boli ciebie pewna część ciała bo ktoś sobie nagrał o tym że pojechał do berlina i nagrał blog. Litości xddddd
  • Odpowiedz
@erni13: Ja kiedyś powiedziałem komuś ze znajomych o tym, że w Berlinie na Alexanderplatz jest jarmark świąteczny. On powiedział swoim znajomym, oni swoim... i tak dalej. Byłem też wczoraj na jarmarku... i wszędzie sami Polacy... dzięki mnie! Wieść się niesie!

A tak serio to już ze 2 lata temu nasi goście (przyjmowaliśmy czasem gości z różnych zakątków świata) zawsze chodzili do Rüyama, bo miał najlepsze opinie w mieście (na równi
  • Odpowiedz