Wpis z mikrobloga

@erni13: byłem w tym kebabie w marcu tego roku. Jakieś dziewczyny z Polski za mną zastanawiały się co brać i powiedziałem im żeby wzięły gemuse za 6,90 i że herbata jest za darmo. Podchodzimy do kasy, a kasjer po polsku : “z sałatą i wszystko dodatkami?”. Słyszał widocznie jak rozmawialiśmy. Stało się około 45 minut w kolejce, a to był środek tygodnia. Jako, że przyjechałem kawałek drogi z PL to
etfen - @erni13: byłem w tym kebabie w marcu tego roku. Jakieś dziewczyny z Polski za...

źródło: IMG_3351

Pobierz
  • Odpowiedz
@erni13: Wstyd tam stać, trzeba mieć nieźle naje**ne w główce by czekać w kolejce jak stado baranów za jakimkolwiek jedzeniem.
  • Odpowiedz
@erni13: W Berlinie
mieszka 200 tys Polakow.... jak najbardziej mozliwe, ze to przez niego. Tym bardziej ze rzadko tam bywa, wiec jak juz sie cos pojawi to skala jest wieksza niz np w Wawie
  • Odpowiedz
@deeprest: bo pokazuje obiektywnie, czesto male biznesy i to sie ceni. reszta dziala na kupionych opiniach promujac guwno. widac ze nie rozumiesz fenomenu
  • Odpowiedz
@erni13: Bystre wykopki Cię jadą, że nie wyczuwasz ironii, a wystarczy obejrzeć filmik jak jest przy tym kebabie. Padają słowa: 'Sami Polacy w tej kolejce, ciekawe czemu. 9,5/10 bez muala i tak przytłoczyło?'. Czyli raczej przypisuje sobie, że rok temu nagrał i wypromował wśród Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°) naklejki MUALA jebniętej centralnie na nowym szyldzie, gdzie nikt nic nie przyklejał już nawet nie skomentuje, ewidentnie
  • Odpowiedz
  • 0
@IIIlIII: Dlatego nawet nie staram się już na to odpowiadać XD

Gość serio wziął Muala do Berlina, potem zrepostowal jakąś bzdurę dodając Emoji wyluzowanej foczki ale hej, on wcale tak nie uważa, to ja mam autyzm i nie wyczuwam takiej subtelnej ironii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RaciczkaEntertainment powiedzial chlop, ktory nasral wpisow i komentarzy dot innego p------a buddy xD

merolkiem w leasingu

ojezu, to straszne xD typowy robolski przyjeb, ktory by odkladal X czasu hajs, zamiast korzystac z instrumentow finansowych. TYLKO GOTUFKA, powiedz to tysiącom przedsiębiorców w Polsce, ze sa idiotami, bo korzystaja z instrumentow finansowych jak kredyt na kapitalizowanie inwestycji, ktore zwracaja sie z nawiazka.
  • Odpowiedz
Chłop zrepostował czyjąś relację gdzie ktoś go oznaczył, nigdzie osobiście nie powiedział, że kolejka jest dzięki niemu xD Weź się naucz czytać

@piamater: wykopki nawet głupiego obrazka nie potrafią "przeczytać", tylko automatycznie fala hejtu xD

najgłośniej o tym "jak można stać za kebabem X czasu" mówią ci, którzy to robią, tylko mają ból dupska, że trzeba czekać xD
  • Odpowiedz