Aktywne Wpisy

WonszEkspert +17
Biorę po 1000zl od każdej z drużyn i słucham, dlaczego ludzie piszą że nagrywający miał pierwszeństwo. (╥﹏╥) mam nadzieję że na światłach “kolizyjnych” nigdy ich nie spotkam. #kierowcy #patologiazewsi

Mr_Przyjemny +544
źródło: temp_file8084767046276324643
Pobierz

#ksiazulo
źródło: 63155025-E7AD-415D-89AC-944F02EF84E5
Pobierzźródło: IMG_3351
Pobierz@tusiatko: Dzięki, jakoś ominąłem ten komentarz. Jak dla mnie to profanacja ( ಠ_ಠ)
mieszka 200 tys Polakow.... jak najbardziej mozliwe, ze to przez niego. Tym bardziej ze rzadko tam bywa, wiec jak juz sie cos pojawi to skala jest wieksza niz np w Wawie
@RaciczkaEntertainment: ta w leasingu xD ty chyba nie wiesz czym jest leasing. 1 miesiac uzbiera na takie auto
Gość serio wziął Muala do Berlina, potem zrepostowal jakąś bzdurę dodając Emoji wyluzowanej foczki ale hej, on wcale tak nie uważa, to ja mam autyzm i nie wyczuwam takiej subtelnej ironii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ojezu, to straszne xD typowy robolski przyjeb, ktory by odkladal X czasu hajs, zamiast korzystac z instrumentow finansowych. TYLKO GOTUFKA, powiedz to tysiącom przedsiębiorców w Polsce, ze sa idiotami, bo korzystaja z instrumentow finansowych jak kredyt na kapitalizowanie inwestycji, ktore zwracaja sie z nawiazka.
@piamater: wykopki nawet głupiego obrazka nie potrafią "przeczytać", tylko automatycznie fala hejtu xD
najgłośniej o tym "jak można stać za kebabem X czasu" mówią ci, którzy to robią, tylko mają ból dupska, że trzeba czekać xD