Wpis z mikrobloga

@erni13 ziom ale Berlin nie jest na drugim koncu atlantyku, tylko jest stosunkowo blisko i pojechac tam na weekend to nie jest wyczyn. W Niemczech mieszka sporo naszych do tego okres jarmarkow swiatecznych, wiec jest to prawdopodobne, ze nasi ta kolejke zrobili. Nikt nie mowi, ze tam bedzie tak zawsze.
Narazie na muala sie nie zawiodlem, mam rodzine na woli i za kazdym razem odwiedzam Tantumi bo kebsik jest wysmienity, wracajac
  • Odpowiedz
no spoko to nadal co ma książulo do tego xd

@Dejvidek25: To że promując ten lokal zniszczył mieszkańcom szansę na tanią żywność.
Zrobienie reklamy spowodowało falę popularności w tym i remont by pokazać się z nowocześniejszej strony (wyzbywając się tego co przyciągało ludzi czyli niskie ceny).
  • Odpowiedz
  • 11
wiec jest to prawdopodobne, ze nasi ta kolejke zrobili. Nikt nie mowi, ze tam bedzie tak zawsze.

@MariuszBuzianocnik911: sęk w tym, że dla topowych/kultowych kebsów w Berlinie takie kolejki są czymś normalnym
  • Odpowiedz
  • 5
@MariuszBuzianocnik911: Napewno paru klientów dziennie dojdzie, tak jak mówiłem, natomiast mówimy tu o kebsie do którego jest zawsze kolejka, wystarczy zobaczyć jakie są opinie i ich ilość.

30k opinii na miejsce które nawet nie jest w centrum to kosmos. Słynny Mustafa do którego próbował się wpieprzyc Kanye West nie ma nawet 20k XD
  • Odpowiedz
@erni13: Chłop zrepostował czyjąś relację gdzie ktoś go oznaczył, nigdzie osobiście nie powiedział, że kolejka jest dzięki niemu xD Weź się naucz czytać
  • Odpowiedz
  • 29
ten sam typ s--------ł bar mleczny jagienka w kielcach który po jego relacji został wyremontowany a ceny w------y o 80% do góry.

@Rodriquez: Nie on s--------ł tylko właściciel tej knajpy.

Abstrakcją to jest oglądanie jakiś youtubowych/tiktokowych/instagramowych kretynów.

@dktr: W ten sposób można opisać wszystko co pojawia się w necie/tv.
  • Odpowiedz
  • 6
@erni13 ciekawe czy Ksiazulo podzieli kiedyś los podobnie trochę do Buddy, że z ukochanego i szanowanego jupitera stanie się jednym z bardziej hejtowanych bo przez niego kolejka do kebaba ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@erni13: Nie nabijać wyświetleń to się może zreflektuje. Tylko dzięki mirko wiem, że ktoś taki jest. Na yt nie oglądam szeroko pojętych kulinariów.
  • Odpowiedz