Wpis z mikrobloga

@erni13: tak się nakręca frajerów i kidosów (w sumie to pewnie w przypadku większości widowni to jedno i to samo będzie) na mityczny E F E K T jakiejś gównianej naklejki. xD kolorowyvlog znowu sobie zdrowo poczynia.
  • Odpowiedz
@erni13: żeby dorośli ludzie pędzili tam zjeść, bo jakiś jutuber pokazał, to jest naprawdę upokarzajace. Jakie prymitywne są te masy ludzkie śledzące celebrytów, które potem na wykopie się wymądrzają.
  • Odpowiedz
@erni13 byłem w kilku miejscach które poleca i nie we wszystkich podzielam jego opinie, dodatkowo w kilku miejscach było spoko jedzenie i po jego recenzji niestety ale mimo że ceny poszły to góry to przynajmniej porcje się mniejszyły ;)
  • Odpowiedz
@Redbulltabak: dziwisz się że ktoś stoi za dobrym jedzeniem, a ludzie na jarmarkach stoją za przepłaconym gównem xD
PS. sam bym nie stał w kolejce za jedzeniem nawet jakby było 5.0 i miało milion ocen.
  • Odpowiedz
  • 0
@erni13 byłem tam i stałem w kolejce bo chciałem spróbować, wziąłem piwko z baru obok i godzinka od przyjścia do zamówienia zleciała. Czy jedzenie się broni? Broni, jest bardzo dobry. Po zjedzeniu tego kebsa było mi smutno, uznałem że przeszedłem grę, bo lepszego już nie zjem.
  • Odpowiedz
@erni13 przecież tam był kiedyś Kryha i pokazywał że tam są kolejki do tego kebsa. W sumie kolejki w Berlinie do budki z kebsem to norma widziałem na własne oczy
  • Odpowiedz