Wpis z mikrobloga

Z mojego riserczu popartego dodatkowo danymi z Instytutu - wynika, że jesteśmy prawdopodobnie jedynym krajem na świecie, w którym rząd chciał srogo dopłacać do kredytów hipotecznych, ale społeczny opór całkowicie to zablokował, bo obywatele powiązali to ze średnioterminowymi skutkami w postaci wzrostu cen. Może te nosacze wcale nie są takie nieogarnięte.

#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #kredyt0procent
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 755
@acpiorundc: @pysznewpierdalator A zobaczcie jak to daleko poszło. Deweloperka chciała "tylko" dopłacania do kredytów. Dopłacania nie będzie, a narodowe kręcenie Małysza skierowało dyskusję na tory marż, zmów cenowych, ukrytych cenników, przekłamanych statystykach branżowych serwisów, limitów miejsc parkingowych, imprez polityków ze związkiem deweloperów itd. XD Sami sobie w kolano strzelili, a wygląda na to, że impreza się dopiero rozkręca.
  • Odpowiedz
dopłat nie będzie - do wyborów. Później wprowadzą co tylko chcą. Każdy kto myśli inaczej chyba urodził się wczoraj

@odczepciesie5: czyli dopiero na wrzesień ( bo po wyborach + 3 mc na ustawy ) bo wcześniej nie ma jak.
  • Odpowiedz
poniżej 4k to było 2 miesiące temu. Rośniemy lawinowo ostatnio

@pysznewpierdalator:
Właśnie ostatnio mnie zastanawia czy wykop nie wchodzi na jakąś falę wznosząca jeśli chodzi o popularność. Nagle 10k na nieruchomościach czy 54k (!) na #gry ( _). Chyba, że to jakieś fejk konta albo boty.
  • Odpowiedz
a iskra wyszła z świętego tagu #nieruchomosci Już mamy ponad 10k obserwujących a jeszcze z rok temu to nie pamiętam ile było ale coś mi się wydaje, że poniżej 4k.

@acpiorundc: przeciez to dlatego, ze wykop manipuluje obserwacjami na tagach: https://wykop.pl/wpis/79157205/mam-pytanie-a-s-od-okolo-roku-wrzucam-muzyke-na-ta
@Marek_Tempe +180
Mam pytanie @a__s Od około roku wrzucam muzykę na tag #muzyka. Jak zaczynałem subów było zawsze w okolicach 1900 plus minus, były wahania. Jak to jest możliwe, że tag #muzyka spuchł do 12500 przez ten czas? To przeczy wszelkim prawom statystyki, prawdopodobieństwa,
  • Odpowiedz