Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +58
Jaka jest Wasza topka wszechczasów jeżeli chodzi o ludzi z którymi pracowaliście w IT? Chodzi mi tylko o przebranżawiaczy.
1. Ja w jednym banku w 2017 roku pracowałem z bananem co poszedł na studia budownictwo do Warszawy z bogatej rodziny, mama stomatolog. Gość jarał zioło do potęgi i lubił imprezować. U----ł studia na drugim roku i pełno warunków miał. P------j poszedł wtedy na bootcamp z Javy i przyjęli go wtedy do banku
1. Ja w jednym banku w 2017 roku pracowałem z bananem co poszedł na studia budownictwo do Warszawy z bogatej rodziny, mama stomatolog. Gość jarał zioło do potęgi i lubił imprezować. U----ł studia na drugim roku i pełno warunków miał. P------j poszedł wtedy na bootcamp z Javy i przyjęli go wtedy do banku
blahajo +383
zalety mieszkania na zadupiu: ludzie boją się kas samoobsługowych przez co są wiecznie puste przez co można szybko ogarnąć sobie zakupki nawet jak jest tłum ludzi
#wykop
https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/Tagi-na-Wykopie#najpopularniejsze-tagi
W marcu 2024 tylko 3 tagi miały ponad 8000 obserwujących. Teraz jest takich tagów 20, a 4 najpopularniejsze tagi mają
Niekoniecznie :) Zauważyliśmy, że aktywność Wykopowiczów często koncentruje się wokół tagów, dlatego intensywnie je promujemy. Dzięki temu wiele tagów, takich jak #ciekawostki, #informacje czy #nieruchomosci, zyskało nowych obserwujących. Obecnie lepiej widoczne będą też Wasze inicjatywy, a więc wszelkie pozytywne akcje, które tworzycie dla Wykopowiczów. Wykop to przede wszystkim ludzie - WY - chcemy to
teraz tagi pompujecie do kilkudziesięciu tysięcy obserwujących jak od dawna liczba użytkowników malej, w 2023 w porównaniu do 2022 spadła drastycznie, a sam portal nigdy wcześniej nie miał takich strat finansowych jak obecnie
teraz jest rzekomo 10x więcej obserwujących niż w latach największej świetności, z nas próbujecie idiotów robić ale tak naprawdę robicie z siebie pośmiewisko
@Marek_Tempe: Ponownie - niekoniecznie. Zgodnie z zasadą 1-9-90 tylko 1% tworzy treści, 9% komentuje i angażuje się, a 90% tylko obserwuje. Tu jeszcze dochodzi inny czynnik - próg wejścia w Społeczność jest tu wyjątkowo wysoki, dlatego wiele osób woli pozostać cichym obserwatorem.
@Marek_Tempe: Dlatego moja wypowiedź miała też drugą część.
co to za wałek?
@a__s: w jaki sposób?