Wpis z mikrobloga

@nad__czlowiek: czyli tak jak programista - kosi siano na debilach, on na ludziach którzy nie potrafią ściągnąć gotowej diety z internetu, a programista na klientach, którzy płacą tyle siana za klikanie w konputer
  • Odpowiedz
@technojezus:

XDDDD tak tak, od razu 60 tysięcy wyciąga. Wy naprawdę macie ostro w bani pomieszane

miałem trenera personalnego warszawie to brał nieironicznie 200 albo 300 zł za godzinę. te 20k to nie jest wcale jakiś super bait. W tego typu zawodzie będziesz miał też duże rozbieżności bo masz trenerów co mają jakąś renomę i no namów więc pewnie rozpiętość jest między 10 a nawet 100k miesięcznie xD
  • Odpowiedz
@spaceslayer666 @nad__czlowiek Kurde, nawet lubię te posty. Przypomina mi to usera shittymorph, czy jakoś tak, z platformy zwanej Reddit, na której swego czasu przesiadywałem podczas przesiadywania na kiblu. Słynął z tego, że na każdy post odpowiadał z pozoru na temat, ale jak już się człowiek z automatu wczytał, to nagle bum, komentarz zręcznie konkludował nawiązaniem do jakiejś znanej chyba walki w klatce. Lubię ten moment, kiedy w końcu spojrzę na
  • Odpowiedz
  • 4
Jak można komuś płacić za coś co jest powszechnie darmowo dostępne w internecie. W ogóle tego nie pojmuje i jestem żywym przykładem że amator może sam się "prowadzić" czy jak to się zwie i to nawet bez żadnej siłowni
  • Odpowiedz
@technojezus: to ty masz w bani pomieszane xD. Laska co kiedyś była trenerką na siłowni gdzie chodziłem jakieś 6-7 lat temu tak się wyrobiła, że teraz to już nawet szkolenia prowadzi jak rozkręcić biznes od 0 do obrotu 100k miesięcznie (swoją drogą nie wiem jakim cudem ludzie do niej chodzą, bo ma mega w---------y głos XD). To że ty robisz w korpo gdzie masz szklany sufit to nie znaczy, że
  • Odpowiedz