Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +81
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
Hatsuban +574
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz

źródło: Zrzut ekranu 2024-12-05 221350
Pobierz@nad__czlowiek: XDDDD tak tak, od razu 60 tysięcy wyciąga. Wy naprawdę macie ostro w bani pomieszane
miałem trenera personalnego warszawie to brał nieironicznie 200 albo 300 zł za godzinę. te 20k to nie jest wcale jakiś super bait. W tego typu zawodzie będziesz miał też duże rozbieżności bo masz trenerów co mają jakąś renomę i no namów więc pewnie rozpiętość jest między 10 a nawet 100k miesięcznie xD
@technojezus: Kogo masz na myśli pisząc "wy"?
Tutaj znam takich co koszą prawie 4 dychy na rękę xD