Aktywne Wpisy
managerstrategii +326
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +39

Kojarzycie ten uczuć kiedy intuicyjnie chcielibyście coś zacząć robić, lub coś co sprawia wam frajdę, ale pojawia się zbyt dużo możliwości lub podjęcie "zbyt ryzykownego kroku" który powoduje dyskomfort i bez tego nie przeskoczycie dalej?
No więc,
Jeżeli chcecie podnieść status swojego życia i być fchuj szczęśliwi... po prostu się przełamcie nie myśląc o przyszłości i zróbcie te rzeczy które chcieliście zrobić, ale zawsze się baliście.
Przyszłość i tak jest taką zmienną, że nie przewidzicie wszystkiego, nie warto nad nią zbyt dużo zastanawiać, bo was sparaliżuje przed podjęciem kroku.
Nawet jeśli będzie to lekki błąd, zły wybór to i tak nabierzecie doświadczenie które przybliży lub nakierunkowuje was na dalsze lepsze drogi.
Z perspektywy mojego czasu, najlepsze wybory które dokonałem, to byłe te które się zawsze bałem lub odkładałem na później.
Po co piszę ten wpis?
Ostatnio zrobiłem się trochę ospały i zbyt wygodny, przez co totalnie stanąłem w miejscu nie podejmując decyzji które które męczą gdzieś z tyłu głowy. Widocznie podświadomość musiała mi to uświadomić budząc mnie o 1 w nocy xD
Pozdrófka
#poznajswojmental #psychologia #pracbaza #rozwojosobisty #firma #przemyslenia
@Boxcutter: Tak, to też dobry kop w dupę żeby zacząć robić ( ͡° ͜
@bukimi: najważniejsze to grać systematycznie, niż nagle grać po kilka godzin dziennie i odpuścić.
Pół godzinki - godzinka dziennie wystarczy... ps. Ja też gra na pianinie jak coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)