Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1460
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

Teuvo +21
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

źródło: OTIzLnBuYDUoGDpdbQ5tIGtAbgcrV2N2PFh2TG1DfWAxVSEBLBA2ej4KLwosWz84ZhNjBm1EfGVmFT4XJUZ3YXBIf0AyGyh2NA
Pobierzmarkety premium już się nie utrzymują, są oczywiście wyjątki typu EPI, ale nie ma takiego popytu, by robić tych marketów dużo.
Generalnie jak chcesz dobrze zjeść, to nie kupujesz wędliny, albo mięsa w markecie, czy delikatesach, tylko idziesz do mięsnego. Jak chcesz pieczywo, to idziesz do piekarni (i nie sieciowki), jak chcesz jakieś dobre pierogi, to idziesz do Pierogarnia, albo nawet w tym
Oferuje te same produkty tylko drożej XD
To chyba nie jest premium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Megalogin: I już nigdy bym do tego sklepu nie wszedł, super.
@Megalogin: gdzie za granicą? Bo np. w Hiszpanii nie zauważyłem żeby oferta była jakaś bardziej premium niż u nas
lepiej nie będzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@szarley auchan ma nieraz ciekawą ofertę, ale sam sklep jest syfiasty.
Kaufland faktycznie, mój ulubiony sklep, najlepszy stosunek cen/czystości/oferty. Chyba to jest maksimum na polskie warunki, czego możemy oczekiwać i co w ogóle ma szansę się utrzymać
Mieli specjalnie sprowadzane produkty z wyższej półki (nie masówka). Pamiętam kilka rodzajów tej "prawdziwej" mozzarelli z mleka bawolego. Często wrzucali ją na promocję jak zbliżał się termin ważności i cenowo wychodziło prawie tak samo jak za syf od Zotta. A w samku jakości niebo a ziemia. Almo wróć.