Aktywne Wpisy

jmuhha +18
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz
SzubiDubiDu +182
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000018819
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: OTIzLnBuYDUoGDpdbQ5tIGtAbgcrV2N2PFh2TG1DfWAxVSEBLBA2ej4KLwosWz84ZhNjBm1EfGVmFT4XJUZ3YXBIf0AyGyh2NA
PobierzBiorąc pod uwagę to, że wiele marek kreauje się na marki premium, ale pod względem składu to bliżej low-endu ;)
W takim Auchan często dostanę lepsze podroby niż w lokalnym mięsnym, mam też wybór z kilku serów niskotłuszczowych (specjalna dieta).
"zobaczcie jak w Polsce wyglądają hipermarkety typu Carrefour czy Auchan - od czasu budowy nic się nie zmieniło. Śmierdzi i
Teraz wracam z Hiszpanii to tam sklepy to często brud i smród a taki Lidl wygląda jak u nas ale dwadzieścia lat temu.
Faktem jest że Biedronka i Lidl zdyskontowały nasze sklepy jednak i żałuję tego. Auchan może Kaufland
Przecież my rekordowo zbiednieliśmy przez ostatnią dekade dzieki swietnemu zarządzaniu zjednoczonej prawicy.
17mln zyje poniżej minimum socjalnego. Prawie polowa Polaków.
@Megalogin: bo przeciętny Polak jest biedny ¯\(ツ)/¯
Ostatnio miałem też barscze. Akurat na 2 dni zrobiony. Pierwszego dnia zjadłem do niego pierogi z kapustą i grzybami z biedry, drugiego kupiłem garmażeryjne w miesnym właśnie. Tak jak w poprzednich przypadkach, nie było czego porownywac w
@Megalogin: Prosto i brutalnie: bo się Biedra podciągnęła
Kiedyś owszem - w sklepach klasy Biedra jak był jogurt to był firmy "jogurtpol" i był byle jaki, zamiast owoców można było znaleźć najwyżej pestkę, ale za to był tani, co prawda trzeba sobie go było samemu wyciągnąć z palety jeszcze owiniętej stretchem, w sklepie śmierdziało a do jedynej kasy była kolejka 15
@Megalogin: dokładnie tak. I jeszcze parówek w cenie 9,99 za kilogram. A na żywności premium sklep nie zarobi, a wręcz straci, bo szybciej zdechnie, niż się sprzeda.
@Poludnik20: ale widocznie zakładali, że ci lepiej sytuowani klienci połaszą się na coś z oferty sklepu spożywczego i będą udawać, że kupili gdzie indziej xD.
Alma upadła na długo przed PiSem i przed wzrostem cen energii po
źródło: AF1QipODZ-5h-yvKC-rx_m9JI-h427AFpRoR1eBvAlmC=s680-w680-h510
Pobierzźródło: 1307717208_by_porty69_600
Pobierz