Aktywne Wpisy
Soczi +353
#policja #stopcham #polscykierowcy
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Neheli +83
Obrzydzono tak macierzyństwo, że 22 -letnia kobieta postrzega, to jako niszczenie sobie życia, w 1990 to był średni wiek posiadania dziecka. #demografia #psychologia #logikarozowychpaskow #pracbaza #zwiazki
#nieruchomosci #wroclaw
Zero benefitu bo wszystkie RODy są zamknięte na klucz
@wredny_bombelek: W niemieckich miastach też są. Rozumiem, że wolałbyś wszystko wybetonować? Deweloper czy ki czort?
@wredny_bombelek: Trudno pojąć, bo to oczywista nieprawda. Czy posiadanie widoku z okna na ROD zamiast na stojący o 10 metrów dalej 20-piętrowy budynek jest korzyścią, czy nie?
Rozumiem, że jesteś z tych zawistnych, co żadnemu bliźniemu mającemu ciut lepiej albo ciut więcej nie przepuści, ale wszystko ma swoje granice...
@Hi_Lo_Hi: wow, czyli niemcy są idealnym krajem dla wykopków i trzeba od nich kopiować wszystkie socjalistyczne pomysły?
Prawo do marchewki ma każdy człowiek!
@wredny_bombelek: Dobra to teraz tak.
Część z tego co zaznaczyłeś nie nadaje się pod budowę bo jest
@Darth_Gohan: to akurat manipulacja i nieprawda. Rodów jest na tyle dużo że stanowią solidny % powierzchni gruntów ale patrząc ogółem mały % osób mieszkających w blokach ma widok z okna na rody, bo nawet jak masz osiedle przy rodzie to jedynie mieszkania ze
@Hi_Lo_Hi: macie gwoździa w głowie czy o co chodzi?
@Rad-X: Jeśli o mnie chodzi, to śmiało. Patrząc po sposobie wypowiadania się masz całą masę podobnych pomysłów i kim ja jestem by stać na ich drodze?
@dzem_z_rzodkiewki:
Akurat planowania przestrzennego od Niemców można się uczyć.
Benefit jest bardzo ważny - nie ma tam bloków. Wszędzie jebnijcie sobie betonowe wierzę a później narzekajcie na korki, bo z----------e miasto samochodami a później narzekajcie na brak parkingów i zajęcie okoliczne chodniki samochodami.
Jak ja nie lubię ludzi krótkowzrocznych