Aktywne Wpisy
Pogromca20 +765
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
KRCZVSK +73
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#nieruchomosci #wroclaw
źródło: RODy
PobierzSkończ już się zgrywać, doskonale wiesz o co chodzi.
Poza tym teraz mam też inne pytania, skoro uważasz, że "kupowanie" działki/ogródka ROD jest takie samo jak mieszkania, choć pewnie wymyślisz coś by nie odpowiedzieć lub ominąć temat:
1. Uważasz, że działkę/ogródek ROD (tak wiem, że działka to nie tylko ziemia) można kupić na własność?
2. Uważasz, że dzierżawca ogródka ROD (sprecyzuję nazwy, żebyś się nie przyczepił) ma takie same prawo jak właściciel mieszkania?
BTW, kupiłem mieszkanie na kredyt. Istnieją asy, które twierdzą, że też nie jest moje tylko banku. xd
A no tak odpowiedziałeś, że działkę ROD można kupić na własność. Zapomniałem o tym.
Skoro tak uważasz to dyskusja raczej nie ma sensu.
Choć dziwi mnie to, że podobno mając działkę uważasz, że ją kupiłeś, a nie dzierżawisz od PzD, ale ludzie często nie wiedzą
Od początku nie miała bo nie rozumiałeś za bardzo co do ciebie piszę i dalej nie rozumiesz. Ale chociaż próbowałem. Pozdro.