Wpis z mikrobloga

@Crankees możesz ją kupić w taki sam sposób jak kupujesz mieszkanie, które jest twoje, ale ziemia, na której stoi blok już nie. Do ciebie w pełni należą wszystkie rzeczy, nieruchomości i nasadzenia.
  • Odpowiedz
@Krupier: Możesz bezpośrednio odpowiedzieć na pytanie?

Poza tym teraz mam też inne pytania, skoro uważasz, że "kupowanie" działki/ogródka ROD jest takie samo jak mieszkania, choć pewnie wymyślisz coś by nie odpowiedzieć lub ominąć temat:
1. Uważasz, że działkę/ogródek ROD (tak wiem, że działka to nie tylko ziemia) można kupić na własność?
2. Uważasz, że dzierżawca ogródka ROD (sprecyzuję nazwy, żebyś się nie przyczepił) ma takie same prawo jak właściciel mieszkania?
  • Odpowiedz
@Crankees odpowiedziałem, nie będę się powtarzał. Udanego tygodnia.

BTW, kupiłem mieszkanie na kredyt. Istnieją asy, które twierdzą, że też nie jest moje tylko banku. xd
  • Odpowiedz
@Krupier:
A no tak odpowiedziałeś, że działkę ROD można kupić na własność. Zapomniałem o tym.

Skoro tak uważasz to dyskusja raczej nie ma sensu.

Choć dziwi mnie to, że podobno mając działkę uważasz, że ją kupiłeś, a nie dzierżawisz od PzD, ale ludzie często nie wiedzą
  • Odpowiedz
@Crankees

Skoro tak uważasz to dyskusja raczej nie ma sensu.

Od początku nie miała bo nie rozumiałeś za bardzo co do ciebie piszę i dalej nie rozumiesz. Ale chociaż próbowałem. Pozdro.
  • Odpowiedz