Wpis z mikrobloga

Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze L4 od chyba trzech lat(ostatnie było jak złamałem rękę). Po tym co napisał zadzwoniłem do właściciela firmy w sprawie traktowania mnie. Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe. #pracbaza
Agui94 - Mały update a propos tego wpisu.
Około 19:30 dostałem powiadomienie na telef...

źródło: IMG_20241121_052632

Pobierz
  • 204
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: skoro ty wolisz patrzeć jak ktoś twoją wyobrażona kobietę bije to twoja sprawa, ja wolę działać a nie liczyć że ktoś odbierze telefon i znajdzie wolny patrol. Jak rudy ściągnie śniadych inżynierów to nie wychodz z domu. Wolę być głupi jak to mnie nazwałeś niż p---ą tak jak prezentujesz siebie
  • Odpowiedz
@ikimrdbeietocytynal: oczekujesz żebym na podstawie załóżmy stu zdań wymyślił co bym zrobił? Dzień roboczy to 8 godzin. Miesiąc średnio 168... Tysiąc rzeczy można wymyślić jak nie jest się p---ą jadącą po najkrótszej linii oporu
  • Odpowiedz
@SanSebastian666: jeśli taką intuicją kierujesz się na codzien to nie kupił bym od ciebie samochodu. Jestem pewien że nieraz planując pierdnąć zesrałeś się i na fotelu są ślady tego
  • Odpowiedz
Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe.

@Agui94: zrób screeny i nagraj rozmowę na wszelki wypadek, właściciel firmy może mieć różne pomysły rozwiązania tego problemu
  • Odpowiedz
Czytając takie wpisy doceniam swoje korpo, biore sobie od czasu do czasu l4 wypoczynkowe i nikt sie tym nie przejmuje.
  • Odpowiedz
@Agui94: To niezwykłe że taki wpis ląduje w gorących kiedy ja również borykam się z podobnym tematem. Pracując jako przedstawiciel handlowy w jednej z globalnych korporacji produkującej gazowane napoje miałem podobnego ananaska za kierownika. Niedawno zmieniłem pracę, od momentu złożenia wypowiedzenia nasiliło się to na taką skalę że długo by opowiadać. Na szczęście od jakiegoś czasu zacząłem rejestrować rozmowy, screeny sms wiadomości na whatsup etc. Lada moment zamierzam wystosować pismo
  • Odpowiedz
  • 2
@Ravau23 widać jaki z ciebie kozak w necie, p---a w świecie. Generalnie marny trolling z twojej strony taki 2/10 bo ci odpisałem.
  • Odpowiedz