Aktywne Wpisy
Boroborro +52
Siemanko Mirki, jestem z Wami łącznie z 10 lat i potrzebuje Waszej pomocy bo chyba nigdzie nie znajdę tylu kreatywnych ludzi w jednym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po 7 latach straciłem pracę w #it i trochę zacząłem szukać innych alternatywnych dróg które mogę wybrać. Padło, że zacząłem się bawić trochę w drewnie i w wycinaniu/grawerowaniu laserowym i chciałbym delikatnie spróbować pójść w tym kierunku, a przynajmniej sprawdzić z
bylemtukiedys12 +681
Dla mireczków aktywnych na tagu #samotnosc i #depresja robię #rozdajo.
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
Smutno mi było to kupiłem sobie PS5 pro, i teraz z tą muszę coś zrobić. Miałem sprzedać, ale co tam... może ta karma na coś się przyda.
W każdym razie: do wylosowania konsola PS5 (w wersji z dyskiem) + 1 pad. Kupiona na premierę, dość rzadko używana, w dobrym stanie.
Fotki https://imgur.com/a/rozdajo-samotnosc-bylemtukiedys12-xoKpThU
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
Minimalnej to by nawet nie wystarczyło na jedną ratę xD w tej chwili jakbyś wziął kredyt na 600k to rata wynosi koło 4,3-4,5k
Mam poduszkę finansową, inwestycje do upłynnienia, mogę podnająć pokój czy spróbować sprzedać mieszkanie. Na taką ratę zarobię nawet na cieciowce z nadgodzinami, czym się tu przejmować? xD
Pracuję i nadplacam ile wlezie, jak dobrze pójdzie to w 3 lata będę miał spłacony cały kredyt.
pamiętam, jak w 2019 znajoma różowej w------a kredo na fency mieszkanie - pod kurek, a potem jak w------y stopy to cała jej wypłata, pół wypłaty męża szło na rate xD i płacz.
edit: nie doczytałem. kredyt mam oczywiście na mniej niż 600k
To ja mam pytanie uzupełniające.
Nie korci was żeby mieć w życiu taki moment żeby zrobić sobie:
* krótką
@Multipurpose_Labels: No w teorii możesz wbić do starych na kwadrat jak nie znajdziesz pracy.
1. po pierwsze primo bank nie da kredytu 600k golodupcowi ;) maja analitykow, sprawdzaja branze, rodzaj zatrudnienia, dlugosc, stabilnosc etc, to nie 2008 w USA
2. po drugie primo - nie bierze sie kredytow ktorych rata przekracza 20% Twojego przychodu
3. najlepiej miec poduszke + kolejne zrodlo dochodu (wspolmalzonek, mieszkanie na wynajem, crypto do uplynnienia, etc)
4. nie ma teraz oplat za nadplacanie wiec nadplacasz ile wlezie, moze pierwsze