W gorących jest wpis o 110kg OPie który dzielnie walczy z kasami obsługowymi, niszczy je, taranuje zamknięte bramki automatyczne i na koniec jeszcze poniża obsługę
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
@Atreyu: Jak ktoś nie ogarnia jak dzialają samoobsługowe i jakie plusy z nich wynikają to niech poszuka narządu myślowego bo pewnie mu wyleciał. Nie ma nic lepszego..do normalnych kas zwykle pełne koszyki, ja z dwoma -trzema rzeczami pykam na samoobsługę - 20 sekund i wychodzę ze sklepu zamiast 25 minut stać za tymi wyładowanymi koszami akurat w godzinach gdzie albo spieszysz się do pracy, albo wracasz zmęczony do domu.
@Atreyu: nie podoba mu się polityka firmy więc wyżywa się na bogu ducha winnych pracownikach, którzy harują tam za psi grosz i na których spadną wszystkie konsekwencje tego że on robi gnój.
Ktoś, może mąż którejś z kasjerek, kiedyś mu zdrowo obije morde i się skończy pajacowanie ¯\(ツ)/¯
@thorgoth: to taki typ audytora. Co uważa, że cały świat jest przeciwko niemu. Danie po mordzie nie pomoże. Tylko go utwierdzi w tym. Miałem kiedyś akcję z podobnym typem. Wysiadł z metra i poszedł tak, żeby potknąć się o nogi siedzącego na ławce gościa. Potem krzyczał na kogoś, że tupie. Dwie małolaty specjalnie zatupały. Szliśmy we trzech i rozmawialiśmy, małolaty z 5 metrów przed nami. Wyprzedził nas i chciał kopnąć
Gość narzeka na fakt, że prosił o otwarcie normalnej kasy, a nikt tego nie zrobił.
@Darth_Gohan: w najgorszym wypadku, gdyby takie coś mi się zdarzyło a miałbym zbyt duże zakupy na samoobsługową - to pewnie zostawiłbym wózek i nigdy już nie przyszedł do tego sklepu i tyle. To najczarniejszy możliwy scenariusz. Na pewno nie niszczyłbym "przypadkowo" kas czy bramek, albo wyżywał się na pracownikach.
@Darth_Gohan: coraz powszechniejsze są skanery, którymi już w trakcie zakupów nabijesz wszystko na rachunek a przy kasie tylko płacisz. Możesz to nawet mieć już w swojej torbie. Moja ulubiona forma zakupów, chyba że mam coś 18+ typu alko czy energetyk. Ale to też chwila i zatwierdzone
@Atreyu: nie podoba mu się polityka firmy więc wyżywa się na bogu ducha winnych pracownikach, którzy harują tam za psi grosz i na których spadną wszystkie konsekwencje tego że on robi gnój.
Ktoś, może mąż którejś z kasjerek, kiedyś mu zdrowo obije morde i się skończy pajacowanie ¯\(ツ)/¯
@Atreyu: Facet ma rację. Produkty kasowane na kasie samoobsługowej powinny być tańsze, albo sklep powinien wypłacać normalną stawkę godzinową za czas spędzony na kasowaniu produktów. Pracownicy sklepów od tego są, żeby nam klientom służyć.
@Atreyu: jedynie z czym sie zgodze, ze bramki powinny byc zawsze otwarte, ostanio bylem w lidlu, nie kupilem tego co chcialem i chcialem wyjsc, no ale bramka zamknieta bo przeciez ja zlodziej
@Atreyu: Jak ktoś nie ogarnia jak dzialają samoobsługowe i jakie plusy z nich wynikają to niech poszuka narządu myślowego bo pewnie mu wyleciał.
No tylko, ze z tego co czytałem to on ogarnia doskonale jak to działa i dlatego chciał iść do normalnej kasy, ale kasjerki go zlały i kazały iść do samoobsługowej.
Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-18 132312
PobierzKtoś, może mąż którejś z kasjerek, kiedyś mu zdrowo obije morde i się skończy pajacowanie ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@Atreyu: No trochę spsyciłeś.
Gość narzeka na fakt, że prosił o otwarcie normalnej kasy, a nikt tego nie
@Darth_Gohan: yhy, to tak jakbyś w ramach walki z tym że na sortowni rzucają paczkami nasrał do paczkomatu
@Darth_Gohan: w najgorszym wypadku, gdyby takie coś mi się zdarzyło a miałbym zbyt duże zakupy na samoobsługową - to pewnie zostawiłbym wózek i nigdy już nie przyszedł do tego sklepu i tyle. To najczarniejszy możliwy scenariusz. Na pewno nie niszczyłbym "przypadkowo" kas czy bramek, albo wyżywał się na pracownikach.
Z małymi zakupami kasuje się sam
@thorgoth: No nie do końca się zgodzę, że to ta sama analogia.
Mówię wywalania bramek nie pochwalam. Zmuszania przez obsługę sklepu do korzystania z kasy samoobsługowej nie pochwalam
Amen
To jest ta słynna zemsta inceli? XD
Kurde moze komuś sie trafi i to nagra.
Taki rage spaslaka z kucem byłby hitem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pracownicy sklepów od tego są, żeby nam klientom służyć.
@u8t3io3p: to wychodzisz kasą, normalnie wtedy omijam ludzi w kolejce xD
No tylko, ze z tego co czytałem to on ogarnia doskonale jak to działa i dlatego chciał iść do normalnej kasy, ale kasjerki go zlały i kazały iść do samoobsługowej.