Aktywne Wpisy

qlimax3 +280

#kanalzero
Co by nie mówić Duda zjada na śniadanie każdego kandydata w wyborach 2025. Gdyby mógł to mialby trzecia kadencję.
Co by nie mówić Duda zjada na śniadanie każdego kandydata w wyborach 2025. Gdyby mógł to mialby trzecia kadencję.

Mam szczerą nadzieję, że to bait i z tego wszystkiego jest tylko grubasem
#c---------------a #zalesie #czarnyhumor #heheszki
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-18 132312
PobierzKtoś, może mąż którejś z kasjerek, kiedyś mu zdrowo obije morde i się skończy pajacowanie ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@Atreyu: No trochę spsyciłeś.
Gość narzeka na fakt, że prosił o otwarcie normalnej kasy, a nikt tego nie
@Darth_Gohan: yhy, to tak jakbyś w ramach walki z tym że na sortowni rzucają paczkami nasrał do paczkomatu
@Darth_Gohan: w najgorszym wypadku, gdyby takie coś mi się zdarzyło a miałbym zbyt duże zakupy na samoobsługową - to pewnie zostawiłbym wózek i nigdy już nie przyszedł do tego sklepu i tyle. To najczarniejszy możliwy scenariusz. Na pewno nie niszczyłbym "przypadkowo" kas czy bramek, albo wyżywał się na pracownikach.
Z małymi zakupami kasuje się sam
@thorgoth: No nie do końca się zgodzę, że to ta sama analogia.
Mówię wywalania bramek nie pochwalam. Zmuszania przez obsługę sklepu do korzystania z kasy samoobsługowej nie pochwalam
Amen
To jest ta słynna zemsta inceli? XD
Kurde moze komuś sie trafi i to nagra.
Taki rage spaslaka z kucem byłby hitem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pracownicy sklepów od tego są, żeby nam klientom służyć.
@u8t3io3p: to wychodzisz kasą, normalnie wtedy omijam ludzi w kolejce xD
No tylko, ze z tego co czytałem to on ogarnia doskonale jak to działa i dlatego chciał iść do normalnej kasy, ale kasjerki go zlały i kazały iść do samoobsługowej.